Γιώργος Πατούλης: «Είμαστε έτοιμοι για την κακοκαιρία, την Κυριακή η απόφαση για τα σχολεία».

«Θα κυριαρχήσουν προληπτικές αποφάσεις»

Must Read

Έτοιμος είναι ο κρατικός μηχανισμός για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» η οποία από αύριο θα έρθει στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

«Το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε.Είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα», δήλωσε, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ.

Ο περιφερειάρχης έκανε έκκληση για περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων. «Κατά τη διάρκεια του φαινομένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό», τόνισε.

Όσο για τα σχολεία, επανέλαβε πως την Κυριακή θα ληφθεί η απόφαση.

«Το μεσημέρι της Κυριακής θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.  Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους της χώρας. Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις που δεν θα διακινδυνεύουν τα παιδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Δείτε τι δήλωσε:

 



 

Δείτε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Νέα σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας το μεσημέρι – Τρέχουν για αλυσίδες οι πολίτες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This