Αυτό είναι το σημερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Όσα πρέπει να ξέρουν οι πολίτες

Must Read

Με διαφορετικό ωράριο θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη 8/2, καταστήματα και delivery σε περιοχές της Αθήνας.

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα επιμένει για ακόμη μία μέρα, με αποτέλεσμα η Πολιτική Προστασία και οι δημοτικές Αρχές να αποφασίσουν ένα διαφορετικό ωράριο λειτουργίας για καταστήματα, delivery στα βόρεια της Αττικής και για το Δημόσιο. Όσον οφορά στο Δημόσιο, αυτό θα λειτουργήσει από τις 10:00 το πρωί, προκειμένου οι εργαζόμενοι να φτάσουν με ασφάλεια στην εργασία τους. Η απόφαση αφορά ειδικά τόσο την περιφέρεια Αττικής όσο και τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη πριν από τις 10:00 το πρωί. Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω δεν αφορούν τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, ιδίως αρμόδιος επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.

Πού θα ανοίξουν στις 11:00 τα καταστήματα

Στις 11 π.μ θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα στα βόρεια προάστια σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, λόγω του παγετού. Παράλληλα, απαγορεύεται μέχρι τις 11 π.μ. η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η ανακοίνωση αφορά στον δήμο Θηβαίων καθώς και σε ολόκληρη τη βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Στην Αθήνα θα ισχύει για:

Φυλή
Άνω Λιόσια
Πετρούπολη
Μεταμόρφωση
Άγιο Στέφανο
Κρυονέρι
Άνοιξη
Σταμάτα
Δροσιά
Κηφισιά
Νέα Ερυθραία
Εκάλη
Θρακομακεδόνες
Λυκόβρυση
Κεφαλάρι
Αγία Παρασκευή
Αχαρνές
Μαρούσι
Πεντέλη
Νέα Ερυθραία
Βαρυμπόμπη
Τατόι
Πεύκη
Ηράκλειο
Χολαργό
Ολυμπιακό Χωριό
Παπάγου
Φιλοθέη
Ψυχικό
Βριλήσσια
Χαλάνδρι
Μεταμόρφωση
Νέα Ιωνία
Μελίσσια
Ανθούσα
Γέρακα
Παιανία
Παλλήνη
Γλυκά Νερά
Σπάτα
Κορωπί
Μαρκόπουλο
και Πικέρμι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This