Αναγνώρισε η 12χρονη τους πέντε συλληφθέντες που την βίασαν – Τι είπε η δικηγόρος της μητέρας της

Το προφίλ του 65χρονου δερματολόγου που την βίαζε για 50 ευρώ

Must Read

Οι πέντε νέες συλλήψεις που αφορούν στην πολυσυζητημένη υπόθεση του Κολωνού και στους βιασμούς της 12χρονης, άνοιξαν νέο κύκλο ερευνών, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής ιστορίας, που εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, συνήγορος της μητέρας της 12χρονης μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας λόγο για τους πέντε άνδρες που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας. Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 49, 65 και 44 ετών και δύο Πακιστανούς 23 και 40 χρόνων. Ανάμεσά τους και ο 65χρονος δερματολόγος- αφροδισιολόγος Α.Μ.

Η δικηγόρος έκανε σαφές πως η ανήλικη στην τελευταία κατάθεση της, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα. «Έτσι, περιμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης» εξήγησε, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη συνάντηση της ανήλικης με την προφυλακισμένη μητέρα της, μετά από μήνες, λέγοντας:

«Είδε την μητέρα της, στις 20:30 το βράδυ, μαζί με τον αδελφό της. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι, ακόμη και η ψυχολόγος που ήταν παρούσα. Ήταν πολύ δύσκολο το παιδί να φεύγει και να αφήνει την μητέρα του στην φυλακή, γιατί το παιδί αισθάνεται ενοχές για όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια της».

Η κ. Ταραχοπούλου χαρακτήρισε ως συνεχείς, πολύωρες και εξαντλητικές τις καταθέσεις του παιδιού στην ΓΑΔΑ και όχι στο σπίτι του, σημειώνοντας ότι «η Πολιτεία δεν έχει κάνει ότι πρέπει και δεν υπάρχει ένα σχέδιο και μια μέριμνα της Πολιτείας για το παιδί και για όλη την οικογένεια». Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε πως παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, ακόμη δεν παρέχεται στην 12χρονη κατ΄ οίκον διδασκαλία, προκειμένου να υπάρχει αυξημένη προστασία της.

Ο 65χρονος δερματολόγος και οι βιασμοί έναντι 50 ευρώ

ο γατρός ο οποίος εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας φέρεται να είχε γνωρίσει την 12χρονη μέσω του Blindchat και μέσα από εκεί να έκλεισε ραντεβού μαζί της στο ιδιωτικό ιατρείο που διατηρεί στον Κολωνό και να την βίασε! Μάλιστα, στο φως ήρθε και μία πληροφορία, που θέλει τον 65χρονο να πλήρωνε 50 ευρώ κάθε φορά για να εκτονώσει τα αρρωστημένα του ένστικτα σε ένα παιδί, που θα μπορούσε να είναι εγγόνι του!

Ο ίδιος, που είναι πατέρας πέντε παιδιών, από δυο γάμους, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς, ότι το κορίτσι τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδερφό της στο ιατρείο του στην περιοχή του Κολωνού και μάλιστα το διάστημα που κατηγορείται ότι έκλεινε ραντεβού μαζί της και την βίαζε, λέει ότι βρισκόταν στο εξωτερικό. Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο άτομο όπως και υπόλοιποι συλληφθέντες «δένονται» μέσα από καταθέσεις αλλά κι από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στα μηνύματα όπου φέρεται να έχουν ανταλλάξει με το κοριτσάκι.

Ο γιατρός με την ειδικότητα του δερματολόγου- αφροδισιολόγου, συνελήφθη μετά από ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατηγορείσαι ότι στην Αθήνα σε μία επακριβώς διακριβωθέντα χρόνο, πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022, ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή. Συγκεκριμένα στην Αθήνα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά».

Ο γιατρός μετά από προθεσμία που έλαβε, οδηγείται αύριο στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Προς το παρόν βρίσκεται στα κρατητήρια του 7ου ορόφου του μεγάρου της ΓΑΔΑ, μαζί με δύο ακόμα Έλληνες ηλικίας 49 και 44 ετών και δύο Πακιστανούς 23 και 40 χρόνων καθώς όπως προέκυψε έκλειναν ραντεβού και βίαζαν το 12χρόνο κοριτσάκι.

Δείτε επίσης: Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο ο 65χρονος δερματολόγος που βίαζε την 12χρονη στον Κολωνό

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο γιατρός που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Δείτε επίσης: Πέντε συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό – Ο ένας είναι γιατρός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This