Και παιδοδοντίατρος βίαζε τη 12χρονη από τον Κολωνό – Προφυλακιστέοι ο δερματολόγος και άλλοι 3

Ελεύθερος με όρους ο 23χρονος - Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν 4 άτομα που κατηγορούνται ότι βίαζαν την 12χρονη από τον Κολωνό, ενώ ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία υπέδειξε η ανήλικη στην κατάθεση τους και όπως περιέγραψε, οι παιδοβιαστές έκλειναν τα διεστραμμένα ραντεβού της φρίκης, μέσω του Ηλία Μίχου.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί ετοιμάζουν δύο ακόμα συλλήψεις, εκ των οποίων η μία αφορά έναν ακόμη επιστήμονα. Πρόκειται για παιδοοδοντίατρο, ο οποίος, όπως και ο δερματολόγος, είχε μετατρέψει το ιατρείο του σε άνδρο ανωμαλίας, καθώς εκεί φέρεται ότι βίαζε αντί πληρωμής την ανήλικη.

Σε ό,τι αφορά τον δερματολόγο, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του ύστερα από προσεκτική ανάγνωση της συμπληρωματικής κατάθεσης της 12χρονης από τον Κολωνό και από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν.

 

«Πήγαινα στο ιατρείο του, με βίασε πάνω από δύο φορές» ανέφερε το κοριτσάκι που οδηγούνταν στο ιατρείο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2022. Η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης δόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι ξεκίνησαν νέα έρευνα για να καταλήξουν στον γιατρό και στους υπόλοιπους τέσσερις συλληφθέντες.




Οι αστυνομικοί έδειξαν στο κορίτσι φωτογραφίες ατόμων που είχαν εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί από τις συνομιλίες που είχε μαζί τους μέσω Blindchat. Η ανήλικη αναγνώρισε τον 65χρονο δερματολόγο, δύο Ελληνες ηλικίας 49 και 44 ετών, καθώς και δύο Πακιστανούς 50 και 23 ετών. Κάποιους από αυτούς τούς αναγνώρισε με ονόματα και δίνοντας διευθύνσεις σπιτιών όπου την κακοποιούσαν σεξουαλικά, ενώ στους υπολοίπους αναφέρθηκε αρχικά περιγράφοντας τους χώρους όπου συνευρίσκονταν και στη συνέχεια τους αναγνώρισε σε φωτογραφίες. Σε όλα τα ραντεβού την πήγαινε ο ίδιος ο προφυλακισμένος ως μαστροπός της μικρής Ηλίας Μίχος.

Αναφερόμενη στον 65χρονο δερματολόγο-αφροδισιολόγο, το κορίτσι φάνηκε ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για τη δράση του. Μάλιστα ήξερε τα προσωπικά στοιχεία του συλληφθέντος γιατρού, τα οποία ανέφερε στους αστυνομικούς. Οπως κατέθεσε, συναντιόταν μαζί του στο ιατρείο του επί της οδού Βορείου Ηπείρου, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2022. Ο δερματολόγος βίασε τη 12χρονη μέσα στο ιατρείο του περισσότερες από δύο φορές, ενώ ύστερα από κάθε συνεύρεση της έδινε 50 ευρώ ως αμοιβή, σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 65χρονος γιατρός

Μετά τη σύλληψή του, ο 65χρονος γιατρός αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως δεν έχει σχέση με τους βιασμούς. Υποστήριξε ότι η 12χρονη τον επισκεπτόταν στο ιατρείο του συνοδευόμενη από τον αδελφό της.




Αξίζει να σημειωθεί πως το ιατρείο του 65χρονου δερματολόγου και το μαγαζί του ενός συλληφθέντος Πακιστανού βρίσκονται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το σπίτι του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Μετά τη δημοσιοποίηση της εμπλοκής του γιατρού, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι έξω από το ιατρείο του δερματολόγου, εκφράζοντας έτσι την οργή τους.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστούν και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη ενός παιδοοδοντιάτρου, ενώ επίκεινται ακόμα δύο συλλήψεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως, εκτός από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση, παραμένει προφυλακισμένη και η μητέρα της 12χρονης, την οποία συνάντησε το κορίτσι ύστερα από πολλούς μήνες.




Οπως δήλωσε χθες η συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας Ασπασία Ταραχοπούλου, «είδε τη μητέρα της στις 8.30 το βράδυ, μαζί με τον αδελφό της. Ηταν πολύ συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι, ακόμη και η ψυχολόγος που ήταν παρούσα. Ηταν πολύ δύσκολο το παιδί να φεύγει και να αφήνει τη μητέρα του στη φυλακή, γιατί το παιδί αισθάνεται ενοχές για όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά της».

Η δικηγόρος κατήγγειλε, εξάλλου, πως, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, δεν παρέχεται στη 12χρονη κατ’ οίκον διδασκαλία, ούτε υπάρχει μέριμνα για τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This