Ο πόλεμος της μαφίας για την προστασία: Οι δράστες της δολοφονίας διώκονται και για ναρκωτικά και πορνεία!

Παραμένουν στην Ελλάδα οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους του φονικού - Γνωστό το προφίλ τους στις αστυνομικές Αρχές

Must Read

Μπορεί να παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες της δολοφονίας του υδραυλικού στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, ωστόσο η αστυνομία βρίσκεται κοντά στη «λύση του γρίφου» για το πού βρίσκεται η συμμορία των σκληρών κακοποιών.

Οι αδίστακτοι δράστες μπορεί ακόμα να μην έχουν εντοπιστεί, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι περισσότεροι εξ αυτών βρίσκονται στην Ελλάδα. Μετά τους εννιά πυροβολισμούς στην καφετέρια, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ζήτησαν από τη Δίωξη Εκβιαστών τους φακέλους 4-5 ατόμων, που αποτελούν τους βασικούς υπόπτους για το έγκλημα. Όλα δείχνουν ότι ο καβγάς και οι πυροβολισμοί έγιναν για τη διεκδίκηση της «προστασίας» του μαγαζιού. Οι δράστες πήγαν στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία για να πάρουν χρήματα για προστασία, όμως το συγκεκριμένο μαγαζί φέρεται να πληρώνει άλλο άτομο, το οποίο βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού. Όταν αυτό έγινε γνωστό από τα άτομα προστασίας της έτερης ομάδας, τότε στο μαγαζί πήγαν τα άτομα προστασίας του καταστήματος και ζήτησαν εξηγήσεις…, οπότε και ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ των δύο συμμοριών Αλβανών. Τότε, ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι, πυροβόλησε και έχασε τη ζωή του ο υδραυλικός που απλώς ήταν θαμώνας και δεν είχε καμία σχέση μαζί τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε παρελθόν μεταξύ των δύο συμμοριών και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, όπου αρχικά είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα μπαίνει ο ένας στα λημέρια του άλλου, αλλά στη συνέχεια αυτό δεν τηρήθηκε.

«Γνώριμη» η συμμορία και το… παρελθόν τους!

Το προφίλ αλλά και το βρώμικο παρελθόν των δραστών είναι γνωστό στις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε προηγηθεί της δολοφονίας μεγάλη έρευνα για τη συγκεκριμένη συμμορία, κάτι που βοηθά την αστυνομία να οδηγηθεί γρήγορα στον εντοπισμό τους. Ήδη, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ταυτοποιήσει τα τέσσερα από τα εφτά άτομα που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία. Χθες υπήρχε έντονος φόβος ότι οι δράστες μπορεί να διέφυγαν στην Αλβανία, ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες φαίνεται ότι οι αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες που δείχνουν ότι οι περισσότεροι εξ αυτών παραμένουν στη χώρα μας. Με το θέμα ασχολήθηκαν και αλβανικά ΜΜΕ που έγραψαν: «Τα μέλη της συμμορίας εκπαιδεύονται ως σωματοφύλακες αλλά αυτό που πραγματικά κάνουν είναι να ελέγχουν τη διακίνηση ναρκωτικών και την πορνεία. Οι Αρχές ψάχνουν εφτά Αλβανούς, με ηγέτη τον…, που έχει σημαδέψει με τατουάζ το σώμα του». «Οι ύποπτοι είναι πολύ επικίνδυνοι, διαθέτουν ομάδα υποστήριξης και δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τις Αρχές. Έχουν το προφίλ των σκληρών κακοποιών», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Πώς έγινε η στιγμή δολοφονία 

Η εκτίμηση των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας είναι ότι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ δεν πήγε στο μπαρ με σκοπό να πυροβολήσει αλλά αυτό προέκυψε μετά τον τσακωμό που είχε η ομάδα του με άλλα άτομα αλβανικής καταγωγής. Οι εμπλεκόμενοι είχαν μπει στο παρελθόν στο μικροσκόπιο για «προστασίες» σε μαγαζιά και ναρκωτικά. Από τους επτά που συμμετείχαν στο επεισόδιο έχουν ταυτοποιηθεί οι τέσσερις. Το δεύτερο όχημα των δραστών εντοπίστηκε το πρωί στου Γκύζη, ενώ το πρώτο ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα όπου έγινε η επίθεση. 

 






Διαβάστε ακόμα:

Ανθρωποκυνηγητό για τους κακοποιούς της Νέας Ιωνίας: Πήγαν για να πάρουν χρήματα για προστασία! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This