Κρήτη: Μαθητές δημοτικού παρενόχλησαν 6χρονη!

Της έκαναν άσεμνες χειρονομίες

Must Read

Μια σοκαριστική υπόθεση ερευνά τις τελευταίες μέρες η αστυνομία και η εισαγγελία στο Ηράκλειο Κρήτης η οποία έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς καθώς αφορά την παρενόχληση 6χρονη μαθήτριας από παιδιά της Ε’ Δημοτικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr, το περιστατικό συνέβη πριν δύο εβδομάδες περίπου όταν η 6χρονη πήγε στις τουαλέτες του σχολείου.

Εκεί βρισκόταν μία παρέα τεσσάρων με πέντε αγοριών. Μόλις την είδαν, προχώρησαν σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της. Το κοριτσάκι σοκαρίστηκε και περιέγραψε τι συνέβη στους γονείς της οι οποίοι προχώρησαν στην καταγγελία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελία Ανηλίκων ενώ παράλληλα η 6χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Συνάντηση για το συγκεκριμένο συμβάν πραγματοποίησε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με αρκετούς γονείς να απευθύνουν ερωτήματα ως προς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παρενόχληση της μαθήτριας αλλά και πώς δεν το αντιλήφθηκαν οι εκπαιδευτικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This