Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 53χρονος που άνοιξε πυρ σε καφετέρια στο Λαύριο

Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Must Read

Μεθυσμένος ήταν ο 53χρονος που άνοιξε πυρ σε καφενείο στο Λαύριο το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 67χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και να προκληθούν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης ήταν υπό την επήρεια μέθης όταν συνέβη το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που προκάλεσε τον πανικό σε καφετέρια του Λαυρίου.

Ο 53χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 53χρονος βρισκόταν σε καφετέρια στο Λαύριο όπου ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με άλλους θαμώνες. Στην συνέχεια έφυγε από το κατάστημα αλλά επέστρεψε μετά από λίγο με μια καραμπίνα και από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος στοχεύοντας προς τον 67χρονο ιδιοκτήτη πυροβόλησε στην τζαμαρία.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο μάγουλο ο 67χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος τον οποίο αμέσως μετά το περιστατικό απείλησε φραστικά ο κατηγορούμενος και στη συνέχεια διέφυγε με ηλεκτρικό ποδήλατο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον 53χρονο σε κοντινό σημείο και τον ακινητοποίησαν και του έκαναν αλκοτέστ το οποίο βγήκε θετικό.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, καραμπίνα και 33 φυσίγγια τα οποία κατείχε νόμιμα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Τρόμος σε καφετέρια στο Λαύριο: 53χρονος άνοιξε πυρ και φώναζε στον ιδιοκτήτη: «Βγες έξω να σε καθαρίσω»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This