Και σήμερα σηκώνουν «χειρόφρενο» τρένα και προαστιακός

Νέα κινητοποίηση των σιδηροδρομικών

Must Read

Ακινητοποιημένα θα μείνουν και σήμερα, Δευτέρα 13/3, τα τρένα και ο Προαστιακός λόγω της νέας 24ωρης απεργίας που προκήρυξαν τα σωματεία εργαζόμενων της Hellenic Train. Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς έχει ενημερώσει ότι προσανατολίζεται σε συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι και τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου. Άλλωστε, μετά τη συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη (09/03) με τον υπουργό Επικρατείας και νέο υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, ανακοίνωσαν πως αναμένουν τις προτάσεις του για ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου, ενώ θα υπάρξει συνάντηση την τρέχουσα εβδομάδα. Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία έχει αναφέρει πως απαιτεί ασφαλή, ποιοτικό και δημόσιο σιδηρόδρομο και πως θα επαναπροσδιορίσει τη στάση της μετά το πέρας των συναντήσεων. «Ο αγώνας μας για την απόδοση ευθυνών και ασφάλεια των μεταφορών δεν τελειώνει εδώ. Το οφείλουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα ως ελάχιστο φόρο τιμής», τόνισαν οι σιδηροδρομικοί στην ανακοίνωσή τους.  

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιζώντων δύο εβδομάδες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This