Στον Ανακριτή ο 65χρονος δήθεν… οικογενειακός φίλος για τα χάδια στην 7χρονη!

Σε αναμονή για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχολόγο

Must Read

Αντιμέτωπος με την Ανακρίτρια Ηλείας αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 17/3, ένας ηλικιωμένος ο οποίος κατηγορείται πως χάιδευε ένα εφτάχρονο κορίτσι στα γεννητικά όργανα!

Ο 65χρονος που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, 13/3, μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του κοριτσιού και έπειτα από την προανάκριση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Ηλείας, όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης. Οι Αρχές εξετάζουν όπως πάντα με ευαισθησία και διακριτικότητα την υπόθεση λόγω του ανήλικου θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της 7χρονης, με δράστη έναν 65χρονο υποτιθέμενο «οικογενειακό φίλο»… Λόγω της οικειότητας που υπήρχε ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένεια, κρατούσε αγκαλιά την 7χρονη. Σε κάποια στιγμή όμως η γιαγιά του κοριτσιού, αντιλήφθηκε πως ο 65χρονος έβγαζε το χέρι του από το παντελόνι της εγγονής της. Εκείνη την ώρα η γιαγιά αντέδρασε ο 65χρονος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ενώ το κοριτσάκι, επιβεβαίωσε αυτό που αντιλήφθηκε η γιαγιά. Ο «οικογενειακός φίλος» τήν χάιδευε στα γεννητικά όργανα. Οι Αρχές έχουν ζητήσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχολόγο, ώστε να συμπεριληφθεί και αυτό το στοιχείο στη δικογραφία της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This