«Σαρώνει» η εγκληματικότητα και ο Θεοδωρικάκος απών: Αδέσποτη σφαίρα δέχτηκε αστυνομικός!

Τόν έσωσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο

Must Read

Η εγκληματικότητα στη χώρα μας συνεχίζει να καλπάζει, ενώ το σύνθημα «νόμος και τάξη» έχει γίνει κουρέλι. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξακολουθεί να αυτοθαυμάζεται και να αυτοαποθεώνεται για τις… αποτυχίες του! Γιατί η βία είναι καθημερινά στην πόρτα μας!

Άλλο ένα περιστατικό ακραίας βίας με πυροβολισμούς έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 15/3, στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στα Νεόκτιστα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αστυνομικός από σφαίρα. Άνδρες της ΔΙΑΣ είχαν κληθεί στην περιοχή προκειμένου να διερευνήσουν ληστεία. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζήτησαν από τους δράστες να βγουν από το σπίτι και να παραδοθούν καθώς ήταν περικυκλωμένοι. Τότε άγνωστος άνοιξε πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον 15 φορές, με μια σφαίρα να περνάει ξυστά από το κράνος αστυνομικού και να «καρφώνεται» στο αλεξίσφαιρο συναδέλφου του που βρισκόταν πίσω του. Ο αστυνομικός που δέχθηκε τη σφαίρα φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο. 

 



Διαβάστε ακόμα: 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This