Ο δήμαρχος Αλίμου ξήλωσε με κομπρεσέρ παράνομη εγκατάσταση από all day bar!

Must Read

Εξοργισμένος είναι ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης με επιχειρηματία ο οποίος θέλησε να φτιάξει ένα all day bar καταπατώντας κοινόχρηστο χώρο του δήμου!

Μιλώντας στο Mega, ο δήμαρχος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του ενώ δεν δίστασε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και με ένα κομπρεσέρ να ξηλώσει τις εγκαταστάσεις της εν λόγω επιχείρησης!

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Δεν νοείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο.

Δεν νοείται, βεβαίως, να κάνουμε νόμιμες εργασίες ως δήμος για να αποκαταστήσουμε την μορφή κοινόχρηστων χώρων και ο επιχειρηματίας με ένα τρόπο πολύ καταχρηστικό και κακόπιστο να φωνάζει την Αστυνομία και να κάνει μηνύσεις, ώστε να παρεμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες», κατήγγειλε ο κ. Κονδύλης σε εκπομπή του Mega.

O κ. Κονδύλης τόνισε πως ο δήμος νομίμως «ξηλώνει» την επιχείρηση καθώς έχει τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες.

«Έρχεται κάθε μέρα η αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του δήμου Αλίμου, δεν τους κρατάει αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων κι όλες οι διατυπώσεις περνάει η εργάσιμη μέρα» αποκάλυψε ο ίδιος.

Και προσθέτει αγανακτισμένος: «Με την τακτική του αυτή ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την Αστυνομία και τελικά η αστυνομία αντί να προστατεύσει εμάς, έχει καταλήξει να εξυπηρετεί τις στοχεύσεις του επιχειρηματία».

«Δεν θα περάσει αυτή η καταχρηστική συμπεριφορά της επιχείρησης που εργαλειοποιεί την αστυνομία, συνεχίσουμε οι αιρετοί και κάποιοι άλλοι υπάλληλοι τις εργασίες», είπε ο δήμαρχος.

Καταλήγοντας, σημείωσε ο δήμαρχος Αλίμου: «Αύριο θα συνεχίσουμε κανονικά τις εργασίες, δεν θα φύγουν τα συνεργεία μας από εδώ, ακόμα κι αν μας κάνει κάθε μέρα μήνυση ο επιχειρηματίας».

Δείτε βίντεο:






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This