Βόλος: Κρατούμενος το έσκασε από τις φυλακές – Συνελήφθη ο σκοπός

Must Read

Για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου και της πεθεράς του είχε συλληφθεί, από το ΑΤ Βόλου, ένας 48χρονος Αλβανός ωστόσο κατάφερε και δραπέτευσε με την βοήθεια μίας… τηλεκάρτας.

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο σκοπός των φυλακών ήταν απασχολημένος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο αστυνομικός, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Ωστόσο σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

Ο δραπέτης, ο οποίος τελικά συνελήφθη, κρατούνταν στο κρατητήριο του Βόλου για να οδηγηθεί σήμερα στα Δικαστήρια, όπου θα δικαστεί δικαστεί για νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ενώ πλέον κατηγορείται και για απόδραση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το το magnesianews.gr δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο του αυτόφωρου με την κατηγορία της απόδρασης κρατουμένου.

Προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες απόδρασης και πώς ο σκοπός στην είσοδο του αστυνομικού μεγάρου δεν αντιλήφθηκε τον 48χρονο, αναμένεται να διαταχτεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόδραση έγινε άμεσα αντιληπτή, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και ο κρατούμενος των φυλακών Λάρισας, να εντοπιστεί στις 8.30 το βράδυ στο κέντρο του Βόλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This