Ξάνθη: Μπλεγμένος με όπλα και ναρκωτικά ο 36χρονος που δολοφόνησε τον 46χρονο μπροστά στη σύζυγό του

Για «ρουφιανιά» και αθέτηση συμφωνίας κατηγόρησε το θύμα ο δράστης, στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές

Must Read

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε εμένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια να κάτσω μέσα, θα σας σκοτώσω όλους», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, στα τούρκικα(…) ο 36χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος του 46χρονου, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα αναφορικά με το σοκαριστικό φονικό σε καταυλισμό Ρομά, στο Δροσερό Ξάνθης, ο 36χρονος έσπασε την πόρτα μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του και εισέβαλλε στο σπίτι του 46χρονου, τον οποίο πυροβόλησε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της συζύγου και άλλων συγγενών του. Μάλιστα, προτού τον πυροβολήσει, ο ίδιος και οι συνεργοί του φέρεται να έψαξαν ένα γύρω για χρήματα.

Το θύμα, μετά τους πέντε πυροβολισμούς εξ επαφής στο θώρακα, την κοιλιά και το κεφάλι, μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγο αργότερα κατέληξε. Μετά την δολοφονία του 46χρονου, εξάλλου, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του καταυλισμό φέρεται να πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και να πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα, προκαλώντας φθορές.

«Ήταν ρουφιάνος»

Με βάση το ρεπορτάζ του empros.gr, ο 36χρονος συλληφθείς φέρεται να είχε λογοδοτήσει τον ένα του γιο με την 15χρονη εγγονή του θύματος, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τον δράστη να μιλά στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok για κώδικα τιμής και για αθέτηση συμφωνίας, η οποία συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή, ενώ, ως φαίνεται, πίστευε, επίσης, ότι ο 46χρονος τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα την πρόσφατη σύλληψή του, καθώς, κάποια στιγμή ακούγεται να λέει πως «ήταν ρουφιάνος».

@bengaloimit♬ orijinal ses – 👑•● BENGALO İMİT● •👑

Ο δράστης αναφέρεται στη σύλληψή του στις 26 Ιανουαρίου, μετά από μια Αστυνομική Επιχείρηση στον οικισμό, καθώς στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγα 24ωρα. Στο κλείσιμο του βίντεο, ο δράστης φαίνεται να προσέρχεται οικειοθελώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, προκειμένου να παραδοθεί.

Σημειώνεται πως στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι και ο ένας από τους γιους του 36χρονου, που συμμετείχε στην εισβολή στο σπίτι του θύματος, ενώ από την αστυνομία αναζητούνται οι άλλοι δύο συνεργοί του, οι οποίοι για την ώρα κρύβονται και δεν έχουν εντοπιστεί. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This