Συγγενείς θυμάτων: «Δεν μας λένε κάτι τα μέτρα της κυβέρνησης, αυτές είναι δολοφονίες»

Must Read

«Μουδιασμένοι» παραμένουν οι συγγενείς θυμάτων και τραυματιών της τραγωδίας των Τεμπών, αφού προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα. Τα λόγια τους κάνουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους να «λυγίσουν».

Ο Αντώνης Δουρμίκας, που έχασε την 36χρονη κόρη του Έλενα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, μίλησε για τα εγγόνια του τα οποία όπως είπε δεν είναι καλά μετά τον χαμό της μητέρας τους. Τα παιδιά μένουν μαζί του, καθώς και ο πατέρας τους, προσπαθώντας να σταθούν στα πόδια τους, μετά το κακό που τους βρήκε.

«Τι να πω για τους ανεγκέφαλους που βάζουν σε τέτοιες θέσεις και σκοτώνουν τα παιδιά μας», αναρωτήθηκε, ενώ για το αν τους πήρε κάποιος τηλέφωνο μετά το δυστύχημα είπε ότι κανένας δεν επικοινώνησε μαζί τους, παρά μόνο ο στρατός. «Τους ευχαριστώ που τίμησαν την μνήμη της κόρης μας» ανέφερε.

Σημείωσε ότι η σύζυγός του είναι πολύ χάλια, ωστόσο προσπαθούν να επανέλθουν σε μια καθημερινότητα, ενώ αναμένεται να κινηθούν και νομικά




Στο ίδιο κλίμα και ο πατέρας του Δημήτρη Μασσαλή, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το Intercity. Όπως είπε ο γιος του δεν του είχε πει ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, παρά μόνο για καθυστερήσεις. «Αν το ξέραμε δεν θα ρισκάραμε την ζωή του παιδιού μας», τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης δεν του λένε τίποτα.





Από την πλευρά της η γιαγιά του Γεράσιμου Ιάσονα που δίνει μάχη ζωής στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας τόνισε ότι προσεύχονται ώστε το παιδί να γίνει καλά, ενώ ανέφερε ότι δεν έχουν ενημέρωση από τους γιατρούς. Μιλώντας για τον εγγονό της είπε μεταξύ άλλων ότι είναι αριστούχος και ένα ενάρετο παιδί.





Τέλος, ο ξάδερφος του Γιάννη Τζοβάρα, Θεόδωρος Τζοβάρας, εξηγεί πως ακόμη δεν έχουν πιστέψει πως ο άνδρας δεν βρίσκεται στην ζωή. «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έφυγε ο Γιάννης», ανέφερε και κάλεσε να τιμωρηθούν αυτοί που έφταιξαν και όχι μόνο οι σταθμάρχες. «Κάποιοι πήραν τηλέφωνο, αλλά τι να τους κάνουμε. Αυτές ήταν δολοφονίες που κάνανε», είπε μεταξύ άλλων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This