Χειροπέδες σε 23χρονο, καταζητούμενο για τη δολοφονία του υδραυλικού στη Νέα Ιωνία

Εντάλματα σύλληψης για το αιματηρό περιστατικό έχουν εκδοθεί για άλλα έξι άτομα

Must Read

Στην οδό Θήρας, στην Πλατεία Αμερικής, εντοπίστηκε σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι από αστυνομικούς της ασφάλειας Κυψέλης ένας 23χρονος, ο οποίος καταζητούνταν για την υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου υδραυλικού απο την Αλβανία, μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για το ένα από τα επτά άτομα σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί ισάριθμα εντάλματα σύλληψης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τη φονική συμπλοκή με θύμα τον 39χρονο, το οποίο και συνελήφθη στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Θυμίζουμε πως, με βάση το οπτικό υλικό που ερεύνησαν οι αστυνομικοί και λήφθηκε από το κλειστό κύκλωμα της καφετέριας, την αρχική εκτίμηση πως ο 39χρονος υδραυλικός αποτέλεσε παράπλευρη απώλεια της ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα στις δύο συμμορίες, έχει αντικαταστήσει η υποψία πως, πιθανότατα, χτυπήθηκε στοχευμένα, καθώς καθόταν παρέα με άτομο σεσημασμένο, με το οποίο οι δράστες είχαν διαφορές.

Σημειώνεται πως δύο από τους βασικούς δράστες του αιματηρού περιστατικού, δηλαδή οι αλλοδαποί αρχηγοί των δυο συμμοριών, που αντάλλαξαν πυροβολισμούς μέσα στην καφετέρια το μοιραίο βράδυ, φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This