Λάρισα: 65χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 52χρονη σύντροφό του και μετά την βίασε

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω, από τα χάπια και τους τραυματισμούς. Με βασάνισε...»

Must Read

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επιβλήθηκε σε 65χρονο άνδρα, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστηρίο στον Βόλο, καθώς τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Πρόκειται για τον σύντροφο μίας 52χρονης γυναίκας, η οποία τον Μάϊο του 2019 τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό αλλά και για βιασμό. Συγκεκριμένα η γυναίκα από την Λάρισα, ισχυρίστηκε πως ο σύντροφός της, της έσπασε την μύτη με γροθιά και την ξυλοκόπησε σε όλο το σώμα. Η ίδια υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή υπηρεσίας Λάρισας, ο οποίος επιβεβαίωσε τα τραύματα που φέρει η 52χρονη.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, μετά τη νοσηλεία της επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της και εκείνος δεν δίστασε να ασελγήσει σεξουαλικά πάνω της, ενώ εκείνη ήταν σε κατάσταση καταστολής από τα φάρμακα και ανήμπορη να αντιδράσει.

«Μόλις γυρίσαμε από το νοσοκομείο και ήμουν ακόμη σε κατάσταση σοκ, μου κατέβασε το παντελόνι και ικανοποιήθηκε σεξουαλικά πάνω μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, από τα χάπια και τους τραυματισμούς. Με βασάνισε και τον μήνυσα» ισχυρίστηκε η ίδια.

Ο 65χρονος ωστόσο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ στην απολογία του υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι το μοναδικό στήριγμα της γυναίκας, η οποία αρνείται να πάρει από μόνη της την συνταγογραφημένη ψυχοφαρμακευτική της αγωγή.

Η 52χρονη δεν είναι η πρώτη φορά που έχει καταγγείλει τον 65χρονο για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, όμως πάντα κρινόταν αθώος.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι το οποίο διαμένει μόνιμα στην Λάρισα, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η 52χρονη αντιμετωπίζει θέματα αλκοολισμού και ψυχικής υγείας για τα οποία παίρνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ, ο 65χρονος είναι χρόνιος χρήστης κάνναβης, είναι αυτός έχει αναλάβει την φροντίδα της.

Οι δυο τους έχουν συνάψει σχέσεις από το 2015, με τον 65χρονο να έχει χάσει την πρώτη του σύζυγο και την 52χρονη να έχει πάρει διαζύγιο, ενώ και οι δύο έχουν ενήλικα παιδιά από τους προηγούμενους τους γάμους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This