Καλαμαριά: Συγκλονίζει το γκράφιτι για τα θύματα των Τεμπών – Τι είπε ο δημιουργός

Must Read

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το γκράφιτι που δημιουργήθηκε στην μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, στην Καλαμαριά.

Ο street artist, Sandman, σχεδίασε σε τοίχο του γηπέδου του Απόλλωνα στην Καλαμαριά, ένα χέρι ρομπότ, του οποίου το μεσαίο δάχτυλο αποτελεί το μοιραίο τρένο, που στάζει αίμα.

Ο καλλιτέχνης έγραψε στο Instagram στην ανάρτησή του: «Αφιερωμένο σε όσους έφυγαν αναίτια. “Αφιερωμένο” σε όσους ευθύνονται… Για να μην ξεχάσουμε, να μην εφησυχάσουμε, μέχρι οι υπεύθυνοι να πληρώσουν, μέχρι να μπορούμε να ταξιδεύουμε χωρίς να παίζουμε τη ζωή μας κορώνα-γράμματα, μέχρι η ζωή να αποκτήσει περισσότερη αξία από το χρήμα…».

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό εξέφρασε την θέλησή του να υπάρχει κάτι σαν μνημείο για τις αδικοχαμένες ψυχές. «Γιατί η μνήμη μας είναι χρυσόψαρου. Θέλω να μας θυμίζει ότι υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν. Γιατί μέχρι στιγμής οι ευθύνες είναι κάτι αόριστο. Γι’ αυτό και ο κόσμος βγαίνει ξανά και ξανά στους δρόμους. Είναι σημαντικό όσοι περνάνε από εκεί να το βλέπουν, γι’ αυτό το έκανα σε κεντρικό σημείο» είπε ο Sandman κατά κόσμο, Ορέστης Παπαγεωργίου και κατέληξε:

«Δυστυχώς είχα τρία άτομα στον ευρύτερο κύκλο μου που ήταν στο τρένο. Ευτυχώς δεν είχα κάποιον από τον στενό μου κύκλο. Έμαθα ότι κάποιοι που ήταν δίπλα μου πριν από λίγο καιρό έφυγαν από την ζωή. Κατανοήσαμε όλοι ότι από καθαρή τύχη δεν ήμασταν στη θέση αυτών των ανθρώπων. Είχα προσφάτως μία κουβέντα με κάποιον και λέγαμε χαίρομαι που ζεις, που είσαι εδώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This