Πρόεδρος εργαζομένων ΣΤΑΣΥ: «Τοποθετήθηκαν καινούργιοι εξαεριστήρες και δεν συνδέθηκαν με τον πίνακα ελέγχου»

Must Read

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ζήτημα του εξαερισμού στους σταθμούς «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι», μετά τις μαρτυρίες που κάνουν λόγο για αδυναμία λειτουργίας τους.

Ο Πάνος Κοντογιάννης, πρόεδρος εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, κατέστησε σαφές πως το σύστημα εξαερισμού δεν έχει συνδεθεί με τον πίνακα ελέγχου.

«Είχε χαλάσει το 2015 μία μονάδα που καθαρίζει τον αέρα στην Ομόνοια, δηλαδή ο εξαερισμός του υπογείου στην πλατεία Ομόνοιας. Στις σήραγγες έχει τοποθετηθεί εξαερισμός, αλλά δεν λειτουργεί ακόμα» ανέφερε αρχικά.

«Το σύστημα εξαερισμού δεν έχει συνδεθεί με τον πίνακα ελέγχου που θα το έβαζε σε λειτουργία»

Σε ό,τι αφορά στις πληροφορίες, που θέλουν τους αρμόδιους να έχουν ξεχάσει να συνδέσουν το σύστημα του εξαερισμού με ένα καλώδιο που οδηγεί σε ένα κουμπί, το οποίο πατιέται προκειμένου να λειτουργήσει το σύστημα του εξαερισμού, επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο εργαζομένων του ΣΤΑΣΥ.

«Έχουμε ένα σύστημα που χάλασε, το επισκεύασαν το 2018. Όμως, πλήρως λειτουργικό δεν είναι, και ο λόγος είναι ότι δεν έχει συνδεθεί (το σύστημα εξαερισμού) με τον πίνακα ελέγχου που θα το έβαζε σε λειτουργία» επεσήμανε.

Ο κ. Κοντογιάννης, επίσης τόνισε ότι όλα τα συστήματα θα πρέπει να δοκιμαστούν από τους εργαζόμενους και να γίνουν κι ασκήσεις, καθώς σε περίπτωση που συμβεί κάτι δεν θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

«Ειδικά, από το Μοναστηράκι μέχρι την Αττική που είναι σήραγγα θα πρέπει να γίνουν ασκήσεις ετοιμότητας. Είμαι από το 2008 στην εταιρεία, δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιου είδους εκπαίδευση» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This