Απίστευτο: Ακόμα και με 10 χλμ πηγαίνουν τα τρένα στη Β. Ελλάδα λόγω προβλημάτων που δεν λύθηκαν!

Τραγικές οδηγίες έλαβαν οι μηχανοδηγοί

Must Read

Ένα ακόμα τρανό παράδειγμα πως η σημερινή εκκίνηση του σιδηροδρόμου αποτελεί ένα μεγάλο φιάσκο καθώς ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μετά το δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους αποτελεί το έγγραφο που έφερε σήμερα στην δημοσιότητα ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γενηδούνιας παρουσιάζει ένα έγγραφο που δόθηκε στους μηχανοδηγούς σήμερα που θα βρίσκονται στην αμαξοστοιχία 41706 που είναι προγραμματισμένη να κινηθεί προς την Ειδομένη και περιλαμβάνει οδηγίες για το πως πρέπει να κινούνται, κυρίως με τι ταχύτητα καθώς υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα!

Ενδεικτικά, αναφέρονται τμήματα χωρίς σήματα, όπου έχει υποστεί καθίζηση το έδαφος όπου καταγράφεται φθορά των στρωτήρων ακόμα και τμήματα με παρατημένα βαγόνια!

Όμως, το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι οι μηχανοδηγοί λαμβάνουν εντολή να κινούνται μόλις με 10 χλμ. την ώρα, σε άλλα με 20, 25, 30, ενώ σε ελάχιστα με 50, 60 ή 80 χλμ, ανάλογα με το πρόβλημα.

Τι έγραψε στην ανάρτηση του ο Κώστας Γενηδούνιας:

«Οι σημερινές οδηγίες για την “πύλη εξόδου” της χώρας. Κατά τα λοιπά χτες ήθελε και Φλώρινα – Στρυμόνα ο ΟΣΕ. Χωρίς μοντάζ. Εις μνήμην…»

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Κεντρικός σταθμάρχης Αθηνών: «Το τρένο είναι το πιο σίγουρο μέσο ασφαλείας»

Πρόεδρος εργαζομένων ΣΤΑΣΥ: «Τοποθετήθηκαν καινούργιοι εξαεριστήρες και δεν συνδέθηκαν με τον πίνακα ελέγχου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This