Ξάνθη: Στη φυλακή ο δολοφόνος του 45χρονου – Βίντεο με την αρπαγή της 15χρονης

Έκρυθμη η κατάσταση στο Δροσερό - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά από την απολογία τους στον ανακριτή ο 37χρονος Ρομά που σκότωσε τον 46χρονο επίσης Ρομά, επειδή δεν συμφωνούσε να παντρέψει την κόρη του με τον 17χρονο γιο του δολοφόνου.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν επίσης οι δύο γιοι του 37χρονου και ο γαμπρός του.




Παράλληλα, την ώρα που η κατάσταση παραμένει έκρυθμη στο Δροσερό της Ξάνθης, ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και δείχνει την αρπαγή του 15χρονου κοριτσιού από τον 37χρονη.




 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων του Δροσερού μπροστά στο δημαρχείο





Κάτοικοι από τον οικισμό του Δροσερού συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο Ξάνθης, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της προφυλάκισης των τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ και εξ επαφής δολοφονία ενός 45χρονου άντρα. Οι κάτοικοι, φωνάζοντας συνθήματα κατά του 45χρονου δράστη και των τριών συνεργών του, ζητούσαν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μπροστά στο δημαρχείο αναπτύχθηκαν άντρες των ΜΑΤ χωρίς ωστόσο να προκληθούν επεισόδια.

Αργότερα η συγκέντρωση διαλύθηκε, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις της Ξάνθης βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή για τον κίνδυνο ξεσπάσματος βεντέτας και νέων αντιποίνων για τη δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι, μέχρι στιγμής, ο απολογισμός της μεγάλη αναταραχής και των επεισοδίων που ξέσπασαν στον οικισμό του Δροσερού μετά τη δολοφονία και την ταφή του 45χρονου, είναι ένα καμένο σπίτι ολοσχερώς, ένα διώροφο σπίτι καμένο στο εσωτερικό του, δύο καμένα παραπήγματα και δυο καμένα αυτοκίνητα, όλα ιδιοκτησίας του 37χρονου δράστη και του αδελφού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This