Σοκ! 13χρονη βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και έμεινε έγκυος από συγγενή της!

Είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από αλλοδαπούς και από έναν ακόμα συγγενή της

Must Read

Τέλος φαίνεται πως δεν έχουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τα περιστατικά βιασμών από αρρωστημένους ενήλικες ακόμα και συγγενείς τους!

Ένα ακόμα φρικιαστικό συμβάν έφερε στο φως η εκπομπή «Live News», το οποίο δεν ήταν γνωστό στην ελληνική κοινωνία.

Μάλιστα, η υπόθεση δεν αποκαλύφθηκε την στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη αλλά τώρα που έχει πάρει πια το δρόμο της δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, αφορά μια 13χρονη από την Λακωνία, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμών από αλλοδαπούς αλλά και από συγγενικά της πρόσωπα!

Σύμφωνα με το MEGA, η ανήλικη κατά τη διάρκεια της έρευνας φέρεται να δήλωσε πως έπεσε θύμα βιασμού από δυο αλλοδαπούς που διέμεναν στο ίδιο χωριό με την ίδια.

Για τους δύο αλλοδαπούς εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και υποστήριξαν πως όλα έγιναν με τη συναίνεση του κοριτσιού και ότι δεν υπήρχε εξαναγκασμός.

Όμως η αστυνομία δεν είχε ακούσει τι ακόμα επεφύλασσε η ζωή στην 13χρονη.

Όπως αποκάλυψε, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και κάποιες περίεργες ουσίες για να μειώσει τις αντιστάσεις της. Μάλιστα, από τον βιασμό το κορίτσι έμεινε έγκυος και γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας!

Ο συγκεκριμένος διεστραμμένος άντρας έχει συλληφθεί και βρίσκεται σε κατάστημα κράτησης.

Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήρθε στην Αθήνα για να γεννήσει η περίπτωση της απασχόλησε την αστυνομία λόγω του νεαρού της ηλικίας της και ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης.

Όμως η φρικιαστική αυτή υπόθεση έχει κι άλλη προέκταση, καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Ασφάλεια σε βάρος άλλου προσώπου από τον ίδιο οικογενειακό κύκλο, που κατηγορείται πως κακοποίησε τη 13χρονη όταν βγήκε αιφνιδίως από το μαιευτήριο μετά τον τοκετό και τη φιλοξένησε στο σπίτι του στην πρωτεύουσα!

Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Άλλο ένα τέρας! Ηλικιωμένος βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This