Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν: «Την σκότωσε όταν της είπε για τα ναρκωτικά»

«Η κόρη μου είχε μια αναπτυγμένη ηθική πυξίδα», τόνισε

Must Read

Δεν άντεξε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κάρολαιν Κράουτς και ξέσπασε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει για ένα διάστημα την υπεράσπιση του, καθώς έκανε λόγο για έναν άντρα «έξυπνο, καλλιεργημένο, ευγενικό και μεθοδικό».

Ο 78χρονος χαρακτήρισε τον συζυγοκτόνο «δειλό»!

Μιλώντας στο «Πρωινό« του Αnt1, o Ντέιβιντ Κράουτς  αναφέρθηκε στην ισχυρή προσωπικότητα της κόρης του τονίζοντας πως κανένας δεν μπορούσε να τα βάλει μαζί της και θα αντιδρούσε άμεσα αν υπήρχε πρόβλημα με τον σύζυγό της.

«Η Καρολάιν ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, προικισμένο με ομορφιά, με αθλητικότητα και ευφυΐα άνω του μέσου όρου. Κάθε χρόνο αρίστευε στις σπουδές της και ως εκ τούτου πάντα επιλεγόταν ως σημαιοφόρος στις επετειακές εθνικές παρελάσεις. Ωστόσο, ήταν ένα απλό κορίτσι και μπορούσε να βρει ευχαρίστηση στις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες.

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές μας ήταν όταν την πήγαινα στον Βόλο μια φορά τον μήνα, αφού επισκεπτόταν τον ορθοδοντικό για να ισιώσει ορισμένα δόντια της. Πάντα τη ρωτούσα τι ήθελε να κάνουμε μετά. Η απάντηση ήταν πάντα η ίδια. Πρώτα πηγαίναμε για φαγητό και μετά επισκεπτόμασταν το pet shop, όπου ήμουν υποχρεωμένος να αγοράσω κάθε διαθέσιμο παιχνίδι για τα αγαπημένα της ζώα. Το σπίτι μας ήταν ένας πραγματικός ζωολογικός κήπος και αν μια από τις φίλες έβλεπε καμιά αδέσποτη γάτα, ήξερε ότι θα είχε θερμή υποδοχή από την Καρολάιν.

Αισθανόμουν μεγάλη υπερηφάνεια όταν περπατούσα στους δρόμους του Βόλου κρατώντας το χέρι της. Η Καρολάιν μεγαλώνοντας έγινε μια νεαρή γυναίκα με πολύ ισχυρή πυξίδα και αυτή η ηθική πυξίδα είχε αποτέλεσμα τον θάνατό της. Δεν κάπνιζε ποτέ, δεν άγγιζε σχεδόν καθόλου το αλκοόλ και αποστρεφόταν την ιδέα να πάρει ναρκωτικά. Οπότε όταν ο σύζυγός της τής εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς ότι είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας το ελικόπτερό του για να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε τελείως».

Μιλώντας για το βράδυ του θανάτου της ανέφερε:

«Γνωρίζουμε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μάλωσαν βίαια το βράδυ που πέθανε και στη συνέχεια ανέβηκε πάνω και κοιμήθηκε στο εφεδρικό δωμάτιο μαζί με τη Λυδία. Σκότωσε τον αγαπημένο σκύλο της Καρολάιν και τον κρέμασε στα κάγκελα και μετά, περίπου στις 4.00 π.μ μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν δίπλα στη μικρή της κόρη και σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας την έπνιξε».

Ο Ντέιβιντ Κράουτς τόνισε:

«Στην περίπτωση της Καρολάιν δεν υπήρχε βία πριν από τη νύχτα που πέθανε. Ο σύζυγός της ήταν πολύ δειλός, γνωρίζοντας πως αν είχε προσπαθήσει να απλώσει πάνω της έστω κι ένα δάχτυλο, εκείνη θα τον αντιμετώπιζε με επιτυχία κι εκείνη θα έφευγε αμέσως από το σπίτι. Λυπάμαι που με αυτό το μήνυμα φαίνεται σαν να πλέκω το εγκώμιο της Καρολάιν. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά ήταν ακριβώς ο τρόπος που λειτούργησε το μυαλό μου».

Δείτε τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Κράουτς:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This