Γιος γνωστού επιχειρηματία ο 24χρονος που δέχτηκε επίθεση από 30 άτομα έξω από το Εφετείο

Τι είπε ο πατέρας για την κατάσταση της υγείας του γιου του

Must Read

Σοκαριστικές εικόνες καταγράφηκαν έξω από Εφετείο Αθηνών όπου ένας 24χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση από 30 άτομα, με κάποιον από αυτούς να τον μαχαιρώνει στο πόδι.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Τlive, ο 24χρονος που βρισκόταν στο σημείο μαζί με άλλο ένα άτομο, φαίνεται να είναι πεσμένος στο έδαφος και να αιμορραγεί. Κοντά του έσπευσε μια γιατρός που τύλιξε το τραύμα του με ένα μαντήλι. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο πατέρας του που τον μετέφερε με το αυτοκίνητο σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του θύματος είναι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των σκαφών, στα βόρεια προάστια. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο γιος του διέφυγε τον κίνδυνο αλλά είναι σοβαρά τραυματισμένος.




Στο Εφετείο Αθηνών επρόκειτο να διεξαχθεί μια δίκη για οπαδική βία, με την οποία το θύμα δεν είχε καμιά σχέση, καθώς ήταν εκεί για μια δική του υπόθεση. Μάλιστα η δίκη για την οπαδική βία δεν εκδικάστηκε και πήρε αναβολή.




Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This