Λακωνία: Η μητέρα της 13χρονης θέλει να μεγαλώσει εκείνη το αγοράκι που απέκτησε μετά τον βιασμό της!

Το μωρό βρίσκεται, πλέον, στο κέντρο βρεφών «H Μητέρα» και έχει κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή, ενώ έχει ληφθεί δείγμα γενετικού υλικού από αυτό, ώστε να ταυτοποιηθεί ο πατέρας

Must Read

Σε μια δήλωση που, αν μη τι άλλο, προκαλεί έκπληξη, προέβη σήμερα η μητέρα της 13χρονης από τη Λακωνία, η οποία, αφού έπεσε θύμα βιασμού, έμεινε έγκυος και απέκτησε ένα αγοράκι.

«Θα ήθελα να μεγάλωνα εγώ το μωρό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο STAR η μητέρα της ανήλικης βιασθείσας, που βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, την ώρα που για το μωρό – «προϊόν» του βιασμού, έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία για την αναδοχή του.

«Δε γνώριζα ότι ήταν έγκυος το κορίτσι και το έμαθα στον 6ο μήνα. Το μάθαμε από το σχολείο που πήγαινε. Κουραζόταν και φούσκωνε. Το κατάλαβε ο γυμνασιάρχης που τους έκανε γυμναστική και ρώτησε τη μικρή τι έχει. Δε γνωρίζαμε. Της είπε να την πάρεις την αδελφή σου, να της κάνουμε κάτι εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας», περιέγραψε η μητέρα του 13χρονου κοριτσιού στις αποκλειστικές δηλώσεις της στον απεσταλμένο του καναλιού.

«Μας το έκρυβε μέχρι τελευταία ώρα. Δεν μας είπε ποτέ τον πατέρα, γιατί έμπλεκε με πολλούς ανθρώπους. Μίλαγε, είχε επαφές», πρόσθεσε η μητέρα της 13χρονης, προσθέτοντας πως δεν έχει ιδέα περί του ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού. Η σοκαριστική αυτή υπόθεση γνωστοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 από τους καθηγητές της ανήλικης, οι οποίοι ανακάλυψαν τι είχε συμβεί, όταν η μικρή άρχισε να κουράζεται και να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά. Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης για εξετάσεις.

Μόλις διαπιστώθηκε η κατάστασή της, ειδοποιήθηκε η Εισαγγελία, με την 13χρονη, στην αρχική της κατάθεση, να φέρεται πως είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο αλλοδαπούς. Ο ένας από τους δύο άνδρες συνελήφθη και φέρεται να παραδέχτηκε τη συνεύρεση με τη 13χρονη, αλλά υποστήριξε ότι έγινε με τη θέλησή της.

Διαψεύδει την κακοποίηση της από συγγενικό πρόσωπο, η μητέρα της ανήλικης

Ωστόσο, στη συνέχεια το κορίτσι φέρεται να άλλαξε την κατάθεση του και να ισχυρίστηκε ότι η κακοποίηση έγινε από συγγενικό του πρόσωπο. «Αυτό ήταν ψέματα. Ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, μας βοηθούσε. Μας βοηθούσε και το παλικάρι αυτό. Ποτέ δεν πήγε με τον άνθρωπο αυτό», υποστήριξε η μητέρα της 13χρονης, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φοβήθηκε και να το είπε αυτό.

Η 13χρονη, η οποία είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, γέννησε στην Αθήνα, στις αρχές Ιανουαρίου ένα υγιέστατο αγοράκι. Το μωρό βρίσκεται, πλέον, στο κέντρο βρεφών «H Μητέρα» και έχει κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή, ενώ έχει ληφθεί δείγμα γενετικού υλικού από αυτό, ούτως ώστε να ταυτοποιηθεί ο πατέρας. «Θα ήθελα να το μεγάλωνα. Εκεί που μεγάλωσα έξι παιδιά και να είχα ένα παιδάκι παραπάνω», δήλωσε η μητέρα της βιασθείσας.

Όσον αφορά στην ανήλικη μητέρα, με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, εκεί όπου βρίσκονται τρία ακόμη αδέλφια της. «Με παίρνει το παράπονο μεγάλο. Τρίτη και Παρασκευή έχουμε επικοινωνία μαζί τους», κατέληξε η μητέρα της 13χρονης.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This