Μαστροπεία στο Ηράκλειο: Διακεκριμένος ουρολόγος ο 46χρονος γιατρός που κατηγορείται πως ασέλγησε στον 15χρονο

Ο ανήλικος τον έχει αναγνωρίσει ως έναν εκ των ανδρών με τους οποίους αναγκάστηκε να συνευρεθεί

Must Read

Με τον 66χρονο λυράρη από την Κρήτη να βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας που εντοπίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, οι έρευνες των αρχών στρέφονται, πλέον, στα υπόλοιπα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτό, με βάση και τα όσα έχει αποκαλύψει ο 15χρονος που φέρεται πως αποτέλεσε και το βασικό θύμα του κυκλώματος.

Ενα από αυτά είναι και ο 46χρονος «υπέρανω πάσης υποψίας» γιατρός, ο οποίος φέρεται να είναι μεταξύ των ατόμων που έκλεισαν ραντεβού με τον ανήλικο που βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη επί τρία ολόκληρα χρόνια, καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 66χρονος μουσικός όχι μόνο τον βίαζε κατ’ εξακολούθηση, αλλά, παράλληλα, τον εξέδιδε μέσω πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών.

Οπως καταγγέλλεται, ο 46χρονος, ο οποίος εργάζεται ως ουρολογός σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης, φέρεται να συναντήθηκε με τον -νυν- 15χρονο τον Δεκέμβριο του 2022 ή τον Ιανουάριο του 2023, χωρίς, όμως, να προβεί σε βιασμό του, λόγω έλλειψης χρόνου. Σε αντίθεση με τον 66χρονο, ο 46χρονος δεν φαίνεται να είχε πολλές κοινωνικές συναναστροφές, αντιθέτως είχε αφοσιωθεί στην ιατρική, συμμετέχοντας σε συνέδρια, ενώ έχει αποσπάσει και βραβεία. Μάλιστα έχει κάνει μεταπτυχιακό στη διαχείριση γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιήσαν έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν και κατάσχεσαν μια κάρτα micro SD, έξι κινητά τηλέφωνα, ένα τάμπλετ και έναν φορητό υπολογιστή. Ερωτηθείς για τον γιατρό, ο συνήγορος του λυράρη, Διονύσης Βέρας, σημείωσε ότι κανένας γιατρός δεν εμπλέκεται στην παρούσα διαδικασία κατά τρόπο ποινικά αξιόλογο.

Βρίσκεται στα χέρια των Αρχών από χθες το απόγευμα

«Δεν βλέπω αδίκημα γιατρού στην παρούσα διαδικασία κατά την άποψή μου», σημείωσε ο δικηγόρος του 66χρονου κατηγορούμενου. Μάλιστα, ο ίδιος διαψεύδει ότι έχει συλληφθεί ο γιατρός, ο οποίος, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr από χθες το απόγευμα βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, μετά από ένταλμα σύλληψης.

Οι πράξεις που αποδίδονται στον ουρολόγο φαίνονται δευτερεύουσες, ωστόσο έχει αναγνωριστεί από τον ανήλικο και, δεδομένου ότι φέρεται να εμπλέκεται σε μια βαρύτατη υπόθεση, η τύχη του θα αποφασιστεί κατά τη διαδικασία της ανάκρισης. Θυμίζουμε πως, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης προανήγγειλε την αποπομπή του. «Μόλις ο εισαγγελέας και ανακριτής διαπιστώσουν επισήμως την εμπλοκή του γιατρού, να κινηθούν όλες οι διαδικασίες για τον γιατρό του ΕΣΥ και να τεθεί άμεσα σε αργία, χωρίς δεύτερη σκέψη», ανακοίνωσε σχετικά.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This