Κίνηση: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός – Τεράστιες ουρές και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Δείτε πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις

Must Read

Αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και τις εθνικές οδούς της Αττικής, με προβλήματα να καταγράφονται σε αρκετά σημεία.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα εντοπίζεται στη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο, στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στην Λεωφόρο Μεσογείων και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

Τα πιο σημαντικά προβλήματα καταγράφονται στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου.

Την ίδια ώρα, η κίνηση στην Αττκή Οδό είναι άκρως αυξημένη στο ρεύμα προς αεροδρόμιο με τις καθυστερήσεις να φτάνουν και τα 25 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This