«Σκουπίδι, απόβρασμα!» – Ξεσπά ο λυράρης του Σασμού για τον μαστροπό παιδοβιαστή

«Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού;»

Must Read

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας ενός 15χρονου αγοριού στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τον 66χρονο λυράρη που συνελήφθη για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ηλίας Παλιουδάκης που συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά «Σασμός» ξέσπασε κατά του 66χρονου λυράρη, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα… το πόσο θυμό και πίκρα νιώθω σήμερα. Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού; Ποιος θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα; Και με τη τρόπο; Ποιος θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα; Και με τη ψυχή; Τι του αξίζει άραγε;» έγραψε ο Ηλίας Παλιουδάκης και πρόσθεσε:

«Εγώ έμαθα απ’ μικρό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς, με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει … έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ … Η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα, η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού και όχι μόνο! Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια. Αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα».

https://www.instagram.com/p/CqXkm8jq-Px/

Δείτε επίσης:

Σοκαριστικά στοιχεία για τον παιδοβιαστή λυράρη: Κυνηγούσε το παιδί ακόμα και στο φροντιστήριο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This