«Να σκοτώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε… Προχωρήστε!» – Τι έλεγαν οι Πακιστανοί με τον αρχηγό τους

Αμοιβή για κάθε νεκρό θα έδινε ο «εγκέφαλος» του σχεδιαζόμενου τρομοκρατικού χτυπήματος στο κέντρο της Αθήνας

Must Read

Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν από τις ελληνικές Αρχές κατηγορούμενοι για τρομοκρατία και σχεδιασμό επίθεσης σε εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή, έρχονται στο φως και τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαζαν με τον «εγκέφαλο» του σχεδίου.

Ο 27χρονος Χαϊντέρ ο οποίος ζούσε στη Ζάκυνθο και ο 29χρονος Χουσεΐν, ο οποίος διέμενε στη Σπάρτη, ήθελαν να πληρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται και αυτό θα καθίστατο εφικτό αν τα θύματα της επίθεσης ήταν πολλά.




Σύμφωνα με το Star, τα κινητά των δύο Πακιστανών έδωσαν πολλά στοιχεία στην ΕΥΠ και στην αστυνομία και βάσει αυτών (αλλά και των άλλων συσκευών που κατασχέθηκαν και θα ανοίξουν προσεχώς), δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις.

Για την ώρα, οι διάλογοι των επίδοξων δραστών με τον αρχηγό τους, είναι χαρακτηριστικοί του νοσηρού πλάνου που είχαν, καθώς ο «εγκέφαλος» τους ζήτησε να καταγράψουν κάθε θύμα της σχεδιαζόμενης επίθεσης και θα αποζημιώνονταν ανάλογα με το τι θα κατάφερναν!

«Θα σας πληρώνω για φωτογραφία κάθε νεκρού», τους έλεγε, ενώ οι Πακιστανοί απαντούσαν πως το μόνο που τους ένοιαζε ήταν τα χρήματα να είναι καλά.




Σε άλλο μήνυμά του μάλιστα, ο φερόμενος ως αρχηγός, τους ενθάρρυνε να σκοτώσουν όσους πιο πολλούς μπορούν! «Να σκοτώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε… Προχωρήστε! Τι περιμένετε! Γιατί καθυστερείτε!».

Τα μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά των συλληφθέντων σύμφωνα με το Star:




«Εγκέφαλος»: Δύο τρία άτομα πηγαίνετε και βάλτε φωτιά στην κουζίνα, όταν βρείτε ευκαιρία.

Πακιστανός: Εγώ θέλω να αξίζουν τουλάχιστον τα χρήματα και θέλω ή στον χώρο ή σε κεντρικό σημείο να είναι τουλάχιστον 40 με 50 άτομα.

«Εγκέφαλος»: Γι’ αυτό σου είπα να κανονίσεις είτε ένα άτομο, είτε δυο, είτε τρία και πες τους το έξω από τα δόντια, για το κάθε κεφάλι η αμοιβή είναι και για αυτούς 50 Λακ. Να γίνει η δουλειά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν περιθώριο, το κατάλαβες;

Πακιστανός: Θα γίνει, σου το υπόσχομαι και από κάθε τραυματία θα σου στείλω φωτογραφία και βίντεο.

«Εγκέφαλος»: Ό,τι πληγή η τραύμα θα υπάρχει να φαίνεται φανερά










Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This