Το πρωί έφτασε στην Θεσσαλονίκη το πρώτο εμπορικό τρένο από Αθήνα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Έκανε περίπου 9 ώρες λόγω της χαμηλής ταχύτητας

Must Read

Ακούστηκε ξανά περίπου στις 7.30 σήμερα το πρωί ο ήχος του τρένου στο σταθμό της Θεσσαλονίκης καθώς έφτασε από την Αθήνα το πρώτο εμπορικό τρένο της Hellenic Train.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι το πρώτο που γίνεται μετά την τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου, όταν μια εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με ένα επιβατικό τρένο στα Τέμπη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 57 άτομα.

Η εμπορική αμαξοστοιχία έφυγε στις 10 το βράδυ από την Αθήνα και έφτασε στις 7:30 το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετέφερε σωλήνες και αποτελείτο από περίπου 20 βαγόνια. Η αμαξοστοιχία έφτασε το πρωί στο σημείο διαλογής του ΟΣΕ, στην περιοχή των Διαβατών και επρόκειτο για ένα δρομολόγιο, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει περίπου ένα μήνα πριν, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της τραγωδίας των Τεμπών.

Η αμαξοστοιχία έκανε περίπου 9 ώρες να φτάσει στην Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς μετά τη φονική σύγκρουση κινείτο με χαμηλές ταχύτητες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να ξεκινήσουν τα τρένα προς Παλαιοφάρσαλα, ένα σημείο που βρίσκεται πριν την μοιραία περιοχή των Τεμπών.

Δείτε την άφιξη στην Θεσσαλονίκη:






Δείτε επίσης:

Ξεκινούν απόψε δυο εμπορικές αμαξοστοιχίες της Hellenic Train

Απολογείται στον εφέτη ανακριτή ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που όρισε τις βάρδιες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This