Φέτος ΠΑΣΧΑρούμενος στα Public και βρίσκεις μοναδικά δώρα για όλους!

Στα Public σε περιμένει η μεγαλύτερη ποικιλία από πασχαλινά βιβλία, παιχνίδια, λαμπάδες αλλά και από δημιουργικές εκδηλώσεις, για να μοιράσεις χαμόγελα σε όσους αγαπάς

Must Read

Από τη μία η κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας και από την άλλη ο… ευχάριστος «πονοκέφαλος» των πασχαλιάτικων δώρων και αγορών, ιδίως για τους νονούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή να χαρίσουν στα βαφτιστήρια τους τις πιο πρωτότυπες λαμπάδες.

Για κάθε πονοκέφαλο, όπως, υπάρχει γιατρειά και, στην προκειμένη περίπτωση, οι νονοί δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τα Public! 

Με κάθε είδους δώρα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και με ευφάνταστες εκδηλώσεις τα Public μάς περιμένουν φέτος το Πάσχα με ιδέες και προτάσεις ειδικά για το νονό και τη νονά, με σκοπό να δώσουν πραγματική χαρά στα βαφτιστήρια τους.

Στα φυσικά, αλλά και στα ηλεκτρονικά καταστήματα Public ο νονός και η νονά θα βρουν τη μεγαλύτερη γκάμα από πασχαλινές λαμπάδες, όπως λαμπάδες με παιχνίδια και φιγούρες δράσης για αγόρια και κορίτσια, αλλά και λαμπάδες χειροποίητες, παιχνίδια για κάθε ηλικία, επιτραπέζια ή τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και αμέτρητα βιβλία, για να κάνουν στα βαφτιστήρια τους τα πιο cool δώρα.

Πασχαλινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά

Η απόλυτα πασχαλινή διάθεση του Public, όμως, δεν σταματά στα δώρα, αλλά συνεχίζεται ακάθεκτη, καθώς προσκαλεί μεγάλους και μικρούς στις πιο πρωτότυπες εκδηλώσεις που διοργανώνει στα καταστήματά του στην Αττική, για σκορπίσει ακόμη περισσότερα χαμόγελα!

  • Public Συντάγματος

To Σάββατο 8 Απριλίου όσα παιδιά βρεθούν με τους γονείς τους στο κατάστημα Public Συντάγματος από τις 12.00 έως τις 16.00, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να παίξουν δημιουργικά παιχνίδια και επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων σε συνεργασία με την εταιρία KAISSA.

  • Public Golden Hall

Επιπλέον, την Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 12:00 με 15:00, το Public και η STABILO διοργανώνουν μία δημιουργική εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους, στο τμήμα παιχνιδιών του Public Golden Hall, όπου και πάλι η παιδαγωγός Σταυρούλα Χρόνη θα δημιουργήσει με τα παιδιά γιορτινές πασχαλινές κατασκευές, παρέα με τους πολύχρωμους μαρκαδόρους της SΤΑΒΙLO.

Κάθε γιορτή είναι αφορμή να μοιραζόμαστε. Και φέτος, ΠΑΣXAρούμενος/-η στα Public, για να βρεις αμέτρητες επιλογές από πρωτότυπα πασχαλινά δώρα, για να εκφράσεις την αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This