Δεν ακρωτηριάστηκε ο 8χρονος σε σχολείο της Πολίχνης – Έχασε μέρος του νυχιού του

To παιδί είναι καλά στην υγεία του

Must Read

Δεν ακρωτηριάστηκε αλλά έχασε ένα μόνο τμήμα του νυχιού του στο μικρό του δάχτυλο του χεριού ένας 8χρνος μαθητής σε σχολείο της Πολίχνης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, έγινε λίγο μετά τις 11.30 σήμερα το πρωί.

Η  διευθύντρια του δημοτικού ενημέρωσε πως γύρω στις 11:40 ο 8χρονος μαθητής ήταν στην τουαλέτα μαζί με άλλους δύο συμμαθητές του, όταν έκλεισε πόρτα και του έπιασε το χέρι.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήταν σοκαριστικές και έκαναν λόγο για ακρωτηριασμό,. εντούτοις, ο τραυματισμός του παιδιού ήταν αρκετά ελαφρύτερος.

Ιατρικές πηγές αναφέρουν πως το παιδί μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» όπου άμεσα δέχθηκε την φροντίδα των πλαστικών χειρουργών. Τελικά, όπως διαπιστώθηκε είχε χάσει μόνο μέρος του νυχιού από το μικρό του δάχτυλο και τίποτα περισσότερο.

Το παιδί δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Έλαβε την απαραίτητη βοήθεια και επέστρεψε στο σπίτι του.

Πάντως, οι γονείς του παιδιού, από την πλευρά τους, εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Δείτε επίσης:

Σοκ σε σχολείο της Πολίχνης από τον ακρωτηριασμό 8χρονου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This