Έκρηξη τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στην Γλυφάδα

Προκλήθηκαν ζημιές μικρής έκτασης - Μυστήριο γιατί η έκρηξη έγινε στο συγκεκριμένο κτίριο

Must Read

Από τα κρεβάτια τους πετάχτηκαν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην Γλυφάδα σήμερα τα ξημερώματα καθώς σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται επί της οδού Διονυσίου Σολωμού. Από την έκρηξη που σημειώθηκε προκλήθηκε φωτιά η οποία έσβησε γρήγορα και φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας καθώς έσπασαν τζάμια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο μηχανισμός αποτελείτο από δύο γκαζάκια και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και εξερράγη λίγο πριν τις 2 το πρωί. 

Εξαιτίας της ώρας, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από την έκρηξη.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να ελέγξουν για τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα των δραστών καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Πάντως, μυστήριο παραμένει αν μένει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στο κτίριο που θα μπορούσε να είναι ο στόχος αυτής της ενέργειας.

Δείτε το ρεπορτάζ:

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This