Ξεσπά ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου για τις κατηγορίες του επιθεωρητή ΟΣΕ

Ο επιθεωρητής αναφέρθηκε στον κ. Ζήνδρο στην απολογία του

Must Read

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου, Γιώργος Ζήνδρος σχετικά με την αναφορά που έκανε στο πρόσωπό του ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, Δημήτρης Νικολάου.

Ο τελευταίος απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα με ένα ογκώδες υπόμνημα που ξεπερνούσε τις 80 σελίδες και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μεταξύ άλλων, στην απολογία του ανέφερε πως είχε συναντηθεί με τους σταθμάρχες της Λάρισας, όπως και με τον κ. Ζήνδρο και κανείς από αυτούς δεν του ανέφερε κάτι για τους νεοπροσληφθέντες σταθμάρχες, όπως τον 59χρονο που ποφυλακίστηκε για το δυστύχημα στα Τέμπη από τους οποίους κανείς δεν του ανέφερε το παραμικρό ζήτημα.

Παράλληλα, ο προφυλακισμένος επιθεωρητής επέρριψε ευθύνες στον κ. Ζήνδρο για το ότι δεν ενημέρωσε για την καθυστέρηση του της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62.

«Ποιον να ενημερώσω; Αυτόν να ενημερώσω ή τη Λάρισα; Σε κάθε καθυστέρηση ενημερώνεται μόνο ο ρυθμιστής κυκλοφορίας των Αθηνών. Τώρα, για τη Λάρισα δεν γίνεται να μην ενημερώθηκε η Λάρισα. Αφού αυτή έδιωξε τρένο, το 63. Δεν γίνεται δηλαδή να μην ξέρει η Λάρισα ότι έχει καθυστέρηση το τρένο. Αφού έκανε διασταύρωση στο Παλαιοφάρσαλο. Μονή γραμμή είχαμε εμείς μεταξύ Λάρισας και Παλαιοφαρσάλου», ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Όσο για την εκπαίδευση του 59χρονου σταθμάρχη είπε πως «εγώ δεν τον εκπαίδευσα ούτε μία μέρα. Αυτό είναι γραπτό, φαίνεται. Τις υπηρεσίες τις έχει όλες ο ανακριτής. Αυτός (σ.σ. ο 59χρονος σταθμάρχης) εκπαιδεύτηκε έναν μήνα στην Καλαμπάκα και έναν μήνα στο Λιτόχωρο. Μία μέρα ήταν να έρθει στο Παλαιοφάρσαλο και αυτήν έφυγε. Θα μιλήσω για όλα στον ανακριτή».

Κλείνοντας ο κ. Ζήνδρος αποκάλυψε πως στον σταθμό του Λιτόχωρου δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου.

Δείτε τις δηλώσεις του:


Δείτε επίσης:

Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής – «Δεν ξέρω που έβαλα το Intercity», του είπε ο σταθμάρχης

Καμία ντροπή: Έγγραφο του ΟΣΕ αποδεικνύει πως τρένα κινούνται στα τυφλά!
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This