Καταγγελία σοκ από τη γιαγιά της 12χρονης στον Κολωνό: «Το κορίτσι δέχεται απειλές επειδή ”δείχνει” νέους παιδοβιαστές»!

Αίτημα για νέα κατάθεση της ανήλικης - Απόπειρα απαγωγής καταγγέλλει η γιαγιά της

Must Read

Σοκάρει η καταγγελία της γιαγιάς της 12χρονης από την περιοχή του Κολωνού, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, περί απόπειρας απαγωγής της ανήλικης.

Αποκαλυπτική η γιαγιά της 12χρονης που μίλησε νωρίτερα, και αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εγγονή της δέχεται επίθεση. «Τέταρτη απόπειρα, πάει θα το σκοτώσουν το παιδί. Ήταν στο δωμάτιο του και έκανε μάθημα με την καθηγήτρια, ιδιαίτερα, με καθηγήτρια που έχει στείλει το υπουργείο, και μπήκανε μέσα. Τώρα τι έγινε μετά από ΄κει, δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω καθόλου με το παιδί μου γιατί είναι και αυτό σε άθλια κατάσταση. Καλεί την αστυνομία γιατί της σπάσανε το τζάμι καμία απάντηση, τους ξανακάλεσε τι έγινε; Καμία απάντηση. Πήγανε ρίξανε τεράστια πέτρα σπάσανε το τζάμι από δωμάτιο του παιδιού για να μπούνε μέσα. Η άλλη έγινε στο δρόμο, το βράδυ κοιμότανε μπήκανε με κουκούλα στο παράθυρο πρόλαβε και το είδε, 4η σήμερα. Ήταν στην ασφάλεια το παιδί αλλά η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Περιμένει απάντηση ακόμη από τα πρώτα που γίνανε δεν ξέρω τι κάνουνε, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει», είπε αρχικά η γιαγιά και αγανακτισμένη ανέφερε: «Πάει το πιάνει το παιδί έξω στην αυλή να παίξει, πάει να χαϊδέψει ένα γατάκι σταματάει ένα αυτοκίνητο του πιάνει το χέρι το τράβαγε να το βάλει στο αυτοκίνητο. Πρόλαβαν, ούρλιαξε το παιδί, την γλύτωσε, πήραν το νούμερο του αυτοκινήτου, τίποτα, τίποτα δεν έγινε. Δεν μπορεί το παιδί να βγει από το σπίτι του, ούτε και στο σπίτι του είναι ασφαλές. Τρεις φορές στο σπίτι του κάνανε την επίθεση. Σε ένα μήνα γίνανε 3 με 4, σε ένα μήνα μέσα».

 



Ωστόσο, και ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε με νόημα ότι τόσο το κορίτσι όσο και η οικογένειά της δέχονται ξεκάθαρες απειλές για την υπόθεση. Επιπροσθέτως, η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου, που εκπροσωπεί την οικογένεια του παιδιού, είπε ότι σήμερα θα σταλεί αίτημα για εκ νέου κατάθεση της 12χρονης. Το κορίτσι θέλει να καταθέσει για ακόμη 5-6 άτομα. Επίσης η δικηγόρος ζήτησε την άμεση προστασία της 12χρονης αφήνοντας αιχμές για τις Αρχές οι οποίες δεν έχουν μεριμνήσει, όπως είπε, για την ασφάλεια του παιδιού. 


Οι απειλές και η επίθεση με μαχαίρι

«Αρχικά μια πέτρα έσπασε την τζαμαρία του σπιτιού στο οποίο διαμένει, αλλά δεν δώσαμε σημασία και το θεωρήσαμε τυχαίο γεγονός. Λίγο αργότερα ο αδερφός της βγαίνοντας στο δρόμο είδε έναν άγνωστο να του κάνει νόημα με την χαρακτηριστική κίνηση να μη μιλήσει», είπε ο κ. Λύτρας. «Το τελευταίο όμως ήταν ξεκάθαρο. Ένας άγνωστος πήγε κρατώντας μαχαίρι έξω από το δωμάτιο της με σκοπό να τον δει η μικρή και να τρομοκρατηθεί. Το κορίτσι αντέδρασε και πήγε να τον απωθήσει με συνέπεια εκείνος να αντιδράσει και να την τραυματίσει με το μαχαίρι στο χέρι», πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This