Καμία προστασία στη 12χρονη του Κολωνού, αλλά ο Θεοδωρικάκος λέει ότι όλα γίνονται… διακριτικά!

Το παιδί έχει να αντιμετωπίσει εγκληματίες, και έμεινε αβοήθητο από την κοινωνία

Must Read

Σικάγο… έχει κυριολεκτικά γίνει η χώρα μας. Πυροβολισμοί, αιματηρές επιθέσεις, παιδοβιασμοί και απίστευτα περιστατικά συνθέτουν ένα «παζλ» τρέλας και κινδύνου. Όλα δείχνουν πως είναι εκτός ελέγχου. 

Η κυβέρνηση δεν παίρνει δραστικά μέτρα και βρίσκεται σε απόσταση -επί του πρακτέου- από τα γεγονότα που δείχνουν ότι οι πολίτες αυτής της χώρας είναι απροστάτευτοι. Ωστόσο, ο Τάκης Θεοδωρικάκος προσπαθεί εν μέσω των μεγάλων υποθέσεων που αφορούν σε βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, να πει ότι γίνεται σωστή δουλειά. Κάτι που με λίγα λόγια, αμφισβητείται από τις επώνυμες καταγγελίες που κάνει το περιβάλλον της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, το άτυχο κορίτσι απειλήθηκε και δέχτηκε επίθεση στο ίδιο της το σπίτι, αφού η αστυνομία ήταν απούσα… 

 

 






«Η αστυνομία προστατεύει διακριτικά τη 12χρονη»

Απέναντι στις καταγγελίες, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι οι Αρχές είναι κοντά και προστατεύουν τη 12χρονη διακριτικά… «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε θέμα και να κατασυκοφαντήσει την κυβέρνηση με ψέματα τα οποία δεν οδηγούν πουθενά», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η 12χρονη δεν προστατεύεται όπως αρμόζει στην υπόθεση. Για την καταγγελία επίθεσης του ανήλικου κοριτσιού από κουκουλοφόρο στο σπίτι που διαμένει, η οποία έχει πάρει και πολιτική υπόσταση, μίλησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας πως είναι υπό διερεύνηση. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως τρεις προηγούμενες καταγγελίες για περιστατικά δεν επιβεβαιώθηκαν και πως η αστυνομία προστατεύει την ανήλικη διακριτικά, όπως αρμόζει στην περίπτωση.

 




«Ένα θέμα είναι η πραγματικότητα, και θέλουμε να τη δούμε με ιδιαίτερο σεβασμό στη ζωή αυτού του παιδιού που έχει κακοποιηθεί με τον πιο άθλιο τρόπο και μάλιστα στα 12 του χρόνια, και ένα άλλο είναι ότι δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση βρήκε θέμα και να κατασυκοφαντήσει την κυβέρνηση με ψέματα τα οποία δεν οδηγούν πουθενά. Εάν σκέφτονται να κάνουν προεκλογική καμπανιά και να συζητάμε με αυτόν τον τρόπο στις εκλογές. Πιστεύω ότι έχουν κάνει μεγάλο λάθος και οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους συζητήσεις» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτηριστικά.  «Πάμε να δούμε το θέμα συγκεκριμένα. Πρώτον δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη. Είναι ένα σοβαρό θέμα αυτό. Η αστυνομία συνέλαβε 22 άτομα γι’ αυτή την απόθεση και οι 21 είναι στη φυλακή. Έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και όχι μόνο συγκάλυψη δεν υπάρχει αλλά υπάρχει αποκάλυψη της αλήθειας, διερεύνηση, η δικαιοσύνη θα μιλήσει και θα έχουν την τύχη την ποινή που τους αξίζει με βάση τους νόμους και την τρισάθλια συμπεριφορά τους. να πάει και να καταθέσει το παιδί και να πει τα πάντα. Εμείς θέλουμε όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία να πάνε στη φυλακή», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρικάκος.  

«Εκεί που μένει το παιδί υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας. Υπάρχει επικοινωνία του επικεφαλής της αστυνομίας με τους οικείους του παιδιού. Είχαν υπάρξει τρεις καταγγελίες για περιστατικά που είχαν αναστατώσει τους ανθρώπους, διερευνήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, δεν επιβεβαιώθηκαν και τώρα υπάρχει μία καταγγελία υπό διερεύνηση. Παρακάλεσα να είναι όλοι πολύ προσεκτικοί και να μην χρησιμοποιούν το δράμα ενός παιδιού που κακοποιήθηκε με τόσο βάναυσο τρόπο σε κομματικές σκοπιμότητες. Η ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να προσέχει την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού στο βαθμό που την αφορά», συνέχισε ο υπουργός.

Λύτρας: «Επιχειρούν να την εκφοβίσουν»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε ότι η 12χρονη δεν κινδυνεύει αλλά κάποιοι προσπαθούν να την εκφοβίσουν,  αν και η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε αυξημένη επιτήρηση της ανήλικης.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This