Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η δίκη του 64χρονου που τραυμάτισε 48χρονο με σπαθί σαμουράι!

«Φοβάμαι μην τελειώσει το δικαστήριο και τον αφήσουν ελεύθερο...», ομολογεί το θύμα της επίθεσης

Must Read

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη του 64χρονου που επιτέθηκε με σπαθί σαμουράι (κατάνα) σε έναν 48χρονο, τον οποίο και τραυμάτισε στην κοιλιά.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Μαΐου του 2022 στο Δημοτικό Πάρκο στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης και είχε ως αποτέλεσμα ο 48χρονος άνδρας να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Το θύμα του αδιανόητου περιστατικού περιγράφει στο newsit.gr τα όσα έζησε, τα οποία και θα τον «στοιχειώνουν» για πάντα, καθώς λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του:

Το θύμα και το αποδεικτικό στοιχείο της επίθεσης (πηγή φωτο: newsit.gr)

«Εκείνο το πρωί είχα βόλτα με τον σκύλο του στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου και βρήκα σε πολλά και διάφορα σημεία πεταμένα σάπια κρέατα. Όταν είδα αυτόν τον άνθρωπο να σκορπίζει παντού τα κρέατα, τού έκανα παρατήρηση και τού ζήτησα να σταματήσει να τα ρίχνει. Τότε αυτός γύρισε και μου είπε πως “σκυλιά τα τρώνε τα κρέατα και δεν κάνει κακό”. Λίγο πιο πέρα άρχισα να τα μαζεύω εγώ. Όπως γύρισα την πλάτη μου και γονάτισα για να τα μαζέψω, άκουσα αυτόν τον τύπο να μου φωνάζει “τώρα θα δεις”.

Όταν γύρισα, τον είδα ξαφνικά να βγάζει μέσα από το μπουφάν του το σπαθί, τύπου κατάνα και να ορμάει επάνω μου. Του φώναξα “τι κάνεις ρε;”, τρομαγμένος, προσπάθησα να αμυνθώ, βάζοντας μπροστά την τσάντα για να μη με χτυπάει. Γρήγορα γλίστρησα και έπεσα κάτω και τότε αυτός ο τύπος φώναξε “τώρα σε γ…α” και μου κάρφωσε το σπαθί στην κοιλιά. Αυτός έφυγε τρέχοντας. Εγώ προσπάθησα να τον σταματήσω, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να τρέξω. Ένα ζευγάρι που ήταν εκεί και τα είδε όλα κάλεσε την αστυνομία.

Το χτύπημα που δέχτηκα από το σπαθί ήταν πολύ σοβαρό. Τραυμάτισε πολλά όργανα και το χειρότερο ήταν ότι είχα εσωτερική αιμορραγία. Έμεινα τέσσερις μέρες στην εντατική. Και ακόμα και σήμερα υποφέρω. Οι γιατροί μου δεν μου επιτρέπουν να δουλέψω ακόμα γιατί δεν επιτρέπεται να σηκώνω βάρος.

Φοβάμαι μην τελειώσει το δικαστήριο και τον αφήσουν ελεύθερο. Δεν ξέρω τι θα θελήσει να κάνει πάλι αυτός ο άνθρωπος αν μείνει ελεύθερος».

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί σε ένα μήνα από τώρα, τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This