Βόλος: Προσφορά αγάπης σε 62χρονη που μεγαλώνει μόνη το εγγονάκι της!

Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη

Must Read

Συγκινητική ήταν η κινητοποίηση των κατοίκων του Βόλου ώστε να βοηθήσουν τις άγιες τούτες μέρες μια γυναίκα 62 ετών η οποία ζει μέσα σε δύσκολες συνθήκες και μεγαλώνει η ίδια το εγγονάκι της.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», η ζωή της γυναίκας είναι ένας πραγματικός Γολγοθάς. Η ίδια παλεύει με τον καρκίνο ενώ τα παιδιά της με τα ναρκωτικά, παρακολουθώντας ένα πρόγραμμα απεξάρτησης.

Η 63χρονη έχει κάτω από τις φτερούγες της το μόλις 6.5 ετών εγγονάκι της το οποίο στερείται τους γονείς του. Η ίδια δεν θα μπορούσε να το αφήσει σε κάποιο ίδρυμα καθώς είναι αίμα της.

Η περίπτωση της γιαγιάς έγινε γνωστή στην Ελληνική Μέριμνα Βόλου. Η πρόεδρος, Άρτεμις Παπανδρέου έκανε ένα κάλεσμα προκειμένου να συγκεντρωθεί βοήθεια για την γιαγιά και το εγγόνι της ώστε να περάσουν ένα αξιοπρεπές Πάσχα.

Μάλιστα, η προσφορά του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που συγκεντρώθηκαν πολλά περισσότερα είδη από ότι περίμενε κανείς.

Την Μεγάλη Τετάρτη, η κ. Παπανδρέου παρέδωσε στην 62χρονη γυναίκα τα είδη διατροφής και καθαριότητας, καθώς και λιχουδιές, παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, λαμπάδα, παπούτσια και ρούχα όπως επίσης μια δωροεπιταγή τροφίμων 50 ευρώ καθώς και το ποσό των 200 ευρώ.

Τα υπόλοιπα είδη διατέθηκαν σε δυο ακόμη μονογονεϊκές οικογένειες της Ν. Ιωνίας με μικρά παιδιά και μεγάλες οικονομικές ανάγκες.

«Χαιρόμαστε που κατορθώσαμε σε τόσο δύσκολους καιρούς να προσφέρουμε λίγη χαρά, χάρη στη δική σας ανταπόκριση και αγάπη», αναφέρει η κ. Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This