Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Εξετάζεται ο Ανδρέας Ηλιάδης

«Θα συνεχίσω να είμαι η “φωνή” της Τζωρτζίνας και του κάθε παιδιού» είπε ο γιατρός έξω από το δικαστήριο

Must Read

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σήμερα, εξετάζεται ο Ανδρέας Ηλιάδης, από τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορουμένης. Προτού ξεκινήσει η δίκη, ο επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου στο Ρίο δήλωσε ότι «οι παιδικές καρδιές δεν πωλούνται, δωρίζονται».

«O Αλέξης Κούγιας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά “έφυγαν” είτε από φυσικά αίτια είτε από ιατρικά λάθη», είπε ο θεράπων ιατρός της Τζωρτζίνας και συμπλήρωσε: «Ήρθα εδώ για να καταθέσω τον καθαρά ιατρικό μου λόγο. Θα συνεχίσω να είμαι η “φωνή” της Τζωρτζίνας και του κάθε παιδιού. Θα είμαι στο πλευρό της Τζωρτζίνας, πάντα». Απαντώντας στις αιτιάσεις για εμπόριο οργάνων, απάντησε πως: «Οι καρδιές των παιδιών δεν πωλούνται, αλλά δωρίζονται», τονίζοντας ότι «το ζητούμενο είναι να αναδειχθεί το τι ακριβώς συνέβη κατά την επίμαχη περίοδο που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού».

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This