Ύδρα: «Μαντράχαλος» πέταξε γατάκι από ύψος έξι μέτρων και ύστερα πουλούσε και τσαμπουκά!

Τόλμησε να φερθεί άσχημα σε γάτα στο κατεξοχήν... γατονήσι!

Must Read

Την οργή των φιλόζωων και όχι μόνο προκάλεσε ένας 58χρονος… μαντράχαλος στην Ύδρα, ο οποίος, όταν είδε ένα γατάκι να ανεβαίνει στο τραπέζι του εστιατορίου όπου έτρωγε με την παρέα του, το άρπαξε και το πέταξε από τον πρώτο όροφο!

Το κατακριτέο αυτό περιστατικό συνέβη νωρίς σήμερα το απόγευμα σε πασίγνωστη ψαροταβέρνα του νησιού, με τον άνδρα να πετάει το άτυχο τετράποδο από ύψος τουλάχιστον έξι μέτρων, με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί, καθώς έπεσε άτσαλα, ενώ, από την σφοδρή πρόσκρουση το πλακόστρωτο γέμισε με αίματα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν κάποιοι έσπευσαν να του κάνουν παρατήρηση για την πράξη του, εκείνος τούς «πούλησε» τσαμπουκά, καμαρώνοντας για το «κατόρθωμά» του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του νέου αυτού περιστατικού κακοποίησης ζώου, όταν το άμοιρο γατάκι «έσκασε» μπροστά στα πόδια μιας γυναίκας και εκείνη τού ζήτησε το λόγο, τόσο εκείνος, όσο και η παρέα του άρχισαν να γελούν ειρωνικά, με τον δράστη, μάλιστα, να φέρεται να της είπε «εγώ την πέταξα, έχεις πρόβλημα;».

Ωστόσο, για… κακή τύχη του 58χρονου, η συγκεκριμένη γυναίκα, μαζί και με τους ιδιοκτήτες της ψαροταβέρνας, προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία εναντίον του, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν αστυνομικοί, οι οποίοι και τον προσήγαγαν, παρά την απόπειρά του να δικαιολογηθεί, ισχυριζόμενος ότι το γατάκι μπήκε μέσα στο πιάτο του και πως η γυναίκα του έχει φοβία με τις γάτες, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Το συγκεκριμένο περιστατικό βίας προς ανυπεράσπιστο τετράποδο καταδίκασε με δήλωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ύδρας, Μαίρη Κάτσικα. «Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το περιστατικό βίας που εκδηλώθηκε σήμερα (30/04/2023) εναντίον γατιού του Νησιού μας. Τετοιες βίαιες συμπεριφορές είναι επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο και πρέπει να καταδικάζονται με όλους τους τρόπους. Είμαστε σίγουροι ότι τόσο οι αστυνομικές όσο και οι εισαγγελικές αρχές θα πράξουν τα δέοντα. Τέλος να ευχαριστήσουμε και τα 2 φιλοζωικά σωματεία για την άμεση αντίδρασή τους! Η Ύδρα μας, μεταξύ άλλων φημίζεται και για την αγάπη της για τα ζώα», αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media.

*πηγή φωτο: protothema.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This