Μητέρα Έμμας: «Παρακαλούσα για θαύμα, ο οδηγός θα έπρεπε να είναι φυλακή»

Τα συγκινητικά λόγια που της είπε η μικρότερη κόρη της

Must Read

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας Καριωτάκη η οποία έφυγε από την ζωή στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη όταν παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε ασυνείδητος οδηγός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα τονίζει πως η κόρη της δεν βγαίνει στιγμή από το μυαλό της και όταν ήταν στο νοσοκομείο παρακαλούσε να γίνει ένα θαύμα. Επίσης, μιλώντας για τον οδηγό ξεσπά γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Είναι πολύ δύσκολο. Και όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα πιο δύσκολο, μας λείπει περισσότερο. Είναι μαζί μου 24 ώρες το 24ωρο, είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Κάθε πρωί ξυπνάω με ένα βάρος και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι η Έμμα δεν είναι πια εδώ» ανέφερε αρχικά η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας για την απώλεια της κόρης της.

Η ίδια θυμήθηκε πως έμαθε το τραγικό νέο και περιέγραψε τι συνέβη στο νοσοκομείο.

«Θυμάμαι ότι μου χτύπησαν την πόρτα και μου είπαν ότι είχε ατύχημα. Μέχρι να φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, μας πήραν από το νοσοκομείο να δώσουμε άδεια για χειρουργείο στο κεφάλι και μετά μας είπαν ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. 

Εγώ την παρακαλούσα κάθε φορά να κάνει το θαύμα της και να βγάλει τους γιατρούς ψεύτες. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι δεν έχει συμβεί ξανά τέτοιο θαύμα».

Η Κέλλυ Καμπάκη ανέφερε πως η Έμμα τους είχε πει πως αν ποτέ πάθαινε κάτι, να έκαναν δωρεά τα όργανά της.

«Δεν είχαμε κάνει ποτέ τη συζήτηση για δωρεά οργάνων. Η Έμμα μας είχε αν ποτέ πάθει κάτι, θα ήθελε να δωρίσουμε τα όργανά της. Όταν έφτασε η στιγμή πήραμε την απόφαση να κάνουμε πράξη την επιθυμία της, ήθελε να χαρίσει ζωή».

Και πρόσθεσε συγκινημένη:

«Όταν ήταν στην εντατική και εγώ της ζητούσα να κάνει ένα θαύμα, κατάλαβα ότι θα έκανε θαύμα, απλά άλλο από αυτό που της ζητούσα εγώ».

Η κ. Κέλλυ μίλησε και για την δεύτερη κόρη που ήταν μικρότερη από την Έμμα και αποκάλυψε όσα της είπε μετά τον χαμό της αδερφή της.

«Η Κωνσταντίνα είναι πολύ δυνατή. Μου είπε μια κουβέντα που την έχω συνέχεια στο μυαλό μου: “Μαμά, εσύ έχασες το παιδί σου. Αλλά εγώ έχασα το μέλλον μου. Όλο το μέλλον μου το σχεδίασα με την Εμμανουέλα”. Είχαν σχεδιάσει στο μέλλον να μείνουν μαζί, όταν τελείωνε και αυτή τις πανελλήνιες. Συνειδητοποιώ αυτό που μου λέει. Και εγώ όλη μου τη ζωή την περνάω μαζί με την αδελφή μου, την έχω δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Όσο για τον οδηγό του μοιραίο ΙΧ που χτύπησε και παράτησε την κόρη της σημειώνει εξοργισμένη:

«Εμείς κάναμε το χρέος μας απέναντι στην κοινωνία, αυτή όχι. Ο άνθρωπος που χτύπησε το κορίτσι μας δεν θα έπρεπε να είναι ελεύθερος και να κυκλοφορεί. Είναι σεσημασμένος, παράνομος στη χώρα και γνωστός στις Αρχές και η συνοδηγός ζει τη ζωή που θα έπρεπε να ζει και το παιδί μου». 

Τέλος, μιλά και για το μοναδικό πράγμα που θα ήθελε να έχει «ζήσει» με την κόρη της περισσότερο.

«Θα ήθελα να την έχω αγκαλιάσει περισσότερο και να της πω περισσότερο πόσο την αγαπάω. Της τα είπα όλα όσο ήταν στην εντατική, πριν “φύγει”. Ελπίζω να με άκουσε» καταλήγει η μαμά της 21χρονης Έμμας.

Δείτε τις δηλώσεις της:

 



Δείτε επίσης:

Πατέρας 12χρονης που παρασύρθηκε στην Καλλιθέα: «Θα ζούμε με αυτό τον πόνο για πάντα»

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Αυτοπυρπολήθηκε γιατρός!

«Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία μας, 2 μέρες πριν φύγεις για ταξίδι μακρινό» – Ραγίζει καρδιές η μάνα της Έμμας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This