Μουσικό συγκροτήματος κατονόμασε ο άνδρας που κατηγορεί τη Super Κική για ξυλοδαρμό

Το ραντεβού με την influencer και δύο φίλες της και οι απειλές που δέχεται ο 37χρονος

Must Read

Σημαντικές εξελίξεις ίσως δρομολογήσει στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού που κατήγγειλε ένας 37χρονος, ο οποίος κατηγορεί ως ενορχηστρώτριες της επίθεσης σε βάρος του τη γνωστή influencer Super Κική και άλλες δύο γυναίκες, η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε ο ίδιος στην ανακρίτρια, στην οποία κατονόμασε τον άνδρα που τον… έσπασε στο ξύλο!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Οπως είχε καταγγείλει ο 37χρονος μουσικός, η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, μαζί με την πρώην σύντροφό του και μία φίλη τους τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με το πρόσχημα ότι θέλουν να λύσουν τις προσωπικές διαφορές τους, και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια. Το φερόμενο ως θύμα της επίθεσης αρχικά δεν είχε δώσει στοιχεία για το πρόσωπο που τον έστειλε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, με κακώσεις στο κεφάλι. Ομως, στις 9 Μαΐου προσήλθε στην 22η ανακρίτρια συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο και κατέθεσε συμπληρωματικά ότι αναγνωρίζει τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του, λέγοντας πως είναι αλλοδαπός μουσικός και μέλος συγκροτήματος. Πρόσθεσε, δε, ότι αναγκάστηκε να μετακομίσει εκτός Αττικής και να κρύβεται, εξαιτίας των απειλών που δέχεται μετά το περιστατικό της 20ής Φεβρουαρίου.

«Το άτομο αυτό που με χτύπησε είναι το ίδιο άτομο που συνόδευε την Κυριακή Λιτσάκη και την 37χρονη (σ.σ.: σύντροφό του) σε ένα δικαστήριο και τον έχω δει μερικές φορές στο κατάστημά τους. Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύω θα είναι χρήσιμη η άρση απορρήτου των τηλεφωνημάτων των κατηγορουμένων από το πρωί εκείνης της ημέρας του συμβάντος, στις 20 Φεβρουαρίου 2023» αναφέρεται στην κατάθεσή του. Σε άλλο σημείο, ο 37χρονος επισημαίνει ότι δέχεται κλήσεις από απόρρητους και άγνωστους αριθμούς και ότι λαμβάνει απειλητικά μηνύματα, με συνέπεια να φοβάται για τη ζωή του.

«Ο εντολέας μου κατέθεσε ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας και περιέγραψε τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης, ταυτοποιώντας τον με στοιχεία, φωτογραφίες και αναμφισβήτητες αποδείξεις, οι οποίες στοιχειοθετούν το ποινικό αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα, ήτοι της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Από εδώ και πέρα οι ανακριτικές πράξεις είναι εκείνες οι οποίες θα αναδείξουν τον ηθικό αυτουργό του ως άνω εγκλήματος» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε:

«Ο πελάτης μου εισέφερε στην ανάκριση όλα τα στοιχεία για να μπορέσει η κυρία ανακρίτρια να εκδώσει, σύμφωνα με το άρθρο 276 της Ποινικής Δικονομίας, ως αποκορύφωμα των ανακριτικών πράξεων, την έκδοση εντάλματος συλλήψεως για τον άνθρωπο που κατονόμασε ο εντολέας μου. Ο ανακριτής εκδίδει το ένταλμα σύλληψης, αφού προηγουμένως διατυπώσει γνώμη ο εισαγγελέας, και μόνο στις περιπτώσεις που επιτρέπεται προσωρινή κράτηση, κατά το άρθρο 282. Στις περιπτώσεις αυτές, μπορεί να διαταχθούν η σύλληψη και η προσωρινή κράτηση και από το δικαστικό συμβούλιο. Ως νομικός παραστάτης του θύματος αυτής της άνανδρης επίθεσης έχω ιερό καθήκον να διασφαλίσω τα δικαιώματά του ως προς την υποστήριξη της κατηγορίας».

Από την πλευρά της, η γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» Ιnstagrammer, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη μετά την απολογία της, υποστηρίζει ότι ο 37χρονος λόγω του αλκοολισμού του παρενοχλούσε επί μήνες τόσο την ίδια όσο και την 37χρονη φίλη της, επειδή εκείνη τον χώρισε. Αρνείται, δε, ότι έδωσε εντολή σε κάποιον να χτυπήσει τον καταγγέλλοντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This