Επικίνδυνη Αθήνα: Αλλοδαπός δάγκωσε μοντέλο και της άρπαξε το κινητό!

Ποιος λέει ότι το κέντρο της πρωτεύουσας είναι ασφαλές;

Must Read

Σε ένα «άβατο» βίας και εγκληματικότητας έχει μετατραπεί η Αθήνα έστω και αν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διατρανώνει το αντίθετο.

Σκηνές βγαλμένες από τον πιο δυσάρεστο εφιάλτη έζησε το βράδυ της Τετάρτης ένα 28χρονο μοντέλο όταν ένας άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο της επιτέθηκε σαν λυσσασμένος και την δάγκωσε στο χέρι προκειμένου να της αρπάξει το κινητό τηλέφωνο!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν περίπου στις 23.30 χθες το βράδυ και η νεαρή που έχει δηλώσει συμμετοχή και σε ριάλιτι περπατούσε επί της οδού Δηληγιάννη επιστρέφοντας στο σπίτι της.

Ξαφνικά, είδε να την πλησιάζει ο Αιγύπτιος με περίεργες διαθέσεις. Ο αλλοδαπός δεν έχασε στιγμή. Επιτέθηκε με απίστευτη μανία στην σοκαρισμένη κοπέλα και άρπαξε το κινητό που κρατούσε στα χέρια της, το οποίο ήταν ένα Iphone 14pro.

Το μοντέλο με όση δύναμη είχε, προσπάθησε να το κρατήσει στα χέρια της όμως ο αλλοδαπός ληστής ήταν αποφασισμένος να το πάρει ο ίδιος.

Έτσι, δεν δίστασε να δαγκώσει την κοπέλα δυνατά στο αριστερό μπράτσο. Η 28χρονη άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και ο Αιγύπτιος βρήκε την ευκαιρία να τρέξει μακριά με το κινητό. 

Η κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία στο τμήμα της Ομόνοιας.

Όπως είπε ο ληστής ήταν περίπου 22-24 ετών ενώ είχε και συνεργό, ένα αγόρι 16-17 ετών που κρατούσε τσίλιες. Τέλος, δήλωσε βέβαιη πως και οι δύο είχαν καταγωγή από την Αίγυπτο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This