Θρίλερ με νεκρό ταξιτζή στο Χαϊδάρι: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη της ληστείας

Η ΕΛ.ΑΣ. προχωρά στην ταυτοποίησή του

Must Read

Όλα, πλέον, συγκλίνουν στο ότι ο 51χρονος ταξιτζής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έξω από το ταξί του, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Χαϊδάρι, έπεσε οντως θύμα ληστείας, προτού πεθάνει από παθολογικά αίτια από την ταραχή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις ενός ύποπτου ατόμου στις 4:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγη ώρα, δηλαδή, προτού συμβεί η ληστεία και εν συνεχεία ο θάνατος του άτυχου οδηγού ταξί. Ο ύποπτος φαίνεται αρχικά να κινείται με γρήγορο βηματισμό και στη συνέχεια να τρέχει στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και κατόπιν στη λεωφόρο Αθηνών.

Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, ιχνηλατούν την πορεία που ακολούθησε μετέπειτα ο ληστής και, παράλληλα, προσπαθούν να βρουν νέο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, με την ελπίδα να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπό του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να επιβιβάστηκε στο όχημα έξι λεπτά πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα και, αφού διένυσαν απόσταση λίγων χιλιομέτρων, ζήτησε από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα. Κατόπιν του αφαίρεσε τα χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος, τα οποία πέταξε σε κοντινή απόσταση.

Το θύμα που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και βρέθηκε να κρατάει στα χέρια του μια αναπνευστική συσκευή που χρησιμοποιείται απο ασθενείς με άσθμα, εντόπισε νεκρό υπάλληλος του δήμου που βρέθηκε στο σημείο.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This