Σέχτα με yoga και ερωτικά τρίγωνα στη Ρόδο

Πώς «ψάρεψαν» τη 19χρονη τουρίστρια με αγγελία εργασίας ως καθαρίστρια με ανταμοιβή στέγη και τροφή στη Ρόδο

Must Read

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα καθίσουν στις 9 Ιουνίου ένας 49χρονος δάσκαλος yoga, οπαδός του γυμνισμού, και η σύζυγός του, καθώς κατηγορούνται ότι παρέσυραν σε ερωτικό τρίγωνο μια 19χρονη Ισπανίδα, την οποία είχαν προσλάβει να εργαστεί ως καθαρίστρια σε κοινόβιο γυμνιστών, με αντίτιμο την παροχή στέγης και τροφής.

Η νεαρή είχε μιλήσει μαζί του μέσω της ιστοσελίδας HelpX, που δίνει τη δυνατότητα σε παραθεριστές να εργαστούν και να μείνουν δωρεάν με ντόπιους σε όλο τον κόσμο. Στις 5 Αυγούστου 2019 η 19χρονη έφτασε από την Ισπανία στη Ρόδο προκειμένου να εργαστεί στην επιχείρηση ενοικίασης δωματίων του ως καθαρίστρια, με τη συμφωνία αντί μισθού να της παρέχει στέγη και τροφή. Την κοπέλα παρέλαβαν από το αεροδρόμιο ο ίδιος και η σύζυγός του. Στην κουβέντα που είχαν τους αποκάλυψε πως είναι αμφιφυλόφιλη και την οδήγησαν σε παραλία γυμνιστών. Εκεί, σύμφωνα με την ίδια, έβγαλαν τα ρούχα τους και έκαναν γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν ομαδικώς σε ερωτικές πράξεις μέσα στο αυτοκίνητο.

Οταν έφτασαν στο κοινόβιο, ο δάσκαλος – φυσιολάτρης τής έδειξε το κρεβάτι όπου κοιμόντουσαν όλοι μαζί, ενημερώνοντάς την ότι κυκλοφορούν γυμνοί και η τουαλέτα είναι κοινόχρηστη. Τα σεξουαλικά όργια συνεχίστηκαν την ίδια και την επόμενη ημέρα στο σπίτι.
Το βράδυ της δεύτερης ημέρας η ίδια άκουσε τον δάσκαλο yoga να ανοίγει τη βαλίτσα της και τότε συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει στα δίχτυα «σέχτας». Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο άντρας, εκμεταλλευόμενος την άμεση ανάγκη της να εργαστεί, καθώς στερείτο χρημάτων ακόμη και για την έκδοση εισιτηρίου επιστροφής στην πατρίδα της, την ανάγκαζε να ικανοποιεί όλες τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του. Τότε η νεαρή γυναίκα έφυγε από το σπίτι, καταγγέλλοντάς τους στην Αστυνομία.

Το ζευγάρι, που αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη με εκμετάλλευση ανάγκης για εργασία και για απλή συνέργεια στην ανωτέρω πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ο 49χρονος δάσκαλος yoga βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών. Καταγγελία σε βάρος του είχε υποβάλει τον Ιούλιο του 2014 μια 36χρονη Αμερικανή, η οποία είχε υποστηρίξει ότι συνευρέθηκαν ερωτικά, παρά τη θέλησή της. Και η Αμερικανή τουρίστρια είχε συμφωνήσει μέσω ιστοσελίδας να διαμείνει δωρεάν στο σπίτι του, προσφέροντας εργασία. Οπως περιέγραψε, ενώ έκαναν ασκήσεις εκπνοής – εισπνοής στο δωμάτιό του, φέρεται ότι την έπιασε από πίσω και την έσφιξε στο διάφραγμα, με αποτέλεσμα να αισθανθεί ζαλάδα, να πέσει στο πάτωμα και να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της ενώ δεν μπορούσε να αντιδράσει. Οταν συνήλθε, μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε, καταγγέλλοντας το περιστατικό στην Αστυνομία.

Και τότε ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε ερωτικά -και, μάλιστα, χωρίς προφύλαξη- με τη θέληση της Αμερικανής. Μάλιστα, υποστήριξε ότι στο σπίτι δεν υπάρχουν πόρτες, και ότι διαμένουν σε αυτό τα δύο παιδιά και η μητέρα του κι έτσι θα ήταν αδύνατο να επιχειρήσει βιασμό. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε ίχνη βιασμού και το δικαστήριο τον απάλλαξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This