Πυροβολισμός στο ΕΠΑΛ Ωρωπού: «Παιδικό το όπλο, υπερβολικός ο σάλος», λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων

«Στοχοποιείται άδικα η οικογένεια και το παιδί», αναφέρει ο ίδιος

Must Read

Την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Ωρωπού έχει προκαλέσει ο σάλος που έχει δημιουργηθεί με το επεισόδιο του πυροβολισμού ενός 36χρονου καθηγητή από ένα 17χρονο μαθητή.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Ελεύθερας, τα γεγονότα έγιναν διαφορετικά. 

Μιλώντας στο ethnos.gr, αρχικά ανέφερε πως «όλο το επεισόδιο έχει πάρει υπερβολικές διαστάσεις και αυτό είναι άδικο και τραγικό για τον 17χρονο μαθητή και την οικογένεια του που κατά τη γνώμη μου στοχοποιούνται με αναληθή γεγονότα».

Και συνεχίζει, περιγράφοντας πως έγινε το περιστατικό:

«Από την ενημέρωση που έχω είναι πως το παιδί έκανε λογοπαίγνιο με τον καθηγητή του με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Δεν υπήρχε κάποιο προηγούμενο μεταξύ τους και έχουν άριστες σχέσεις. Μιλούσαν για τα ποδοσφαιρικά. Το παιδί είχε στην κατοχή του ένα παιδικό πλαστικό όπλο που στην όψη του δείχνει πως είναι αληθινό.

Έβαλε στο πόδι του καθηγητή με πλαστικό σφαιρίδιο. Ακούστηκαν φωνές. Κάποιος φώναξε για “πυροβολισμό” και η διευθύντρια που δεν ήταν παρούσα κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Δύναμη της ΔΙΑΣ ήρθε άμεσα και συνέλαβε το παιδί. 

Όπως τονίζει ο ίδιος η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το όπλο ήταν πλαστικό.

«Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί και υπεύθυνοι γιατί με αυτά που γράφονται και λέγονται στην πραγματικότητα εμείς πυροβολούμε την αλήθεια και τα ίδια μας τα παιδιά», τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων.

Η ίδια πηγή επικοινώνησε με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που βεβαίωσαν πως το όπλο ήταν ψεύτικο παιδικό με πλαστικά σφαιρίδια.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Ο 17χρονος συνελήφθη ενώ ο καθηγητής κατέθεσε στην αστυνομία. Ο ίδιος δεν θέλησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Δείτε βίντεο:



Δείτε επίσης:

Τι έχουν πάθει οι μαθητές; 17χρονος πυροβόλησε καθηγητή με αεροβόλο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This