«Είναι σε σταθερή κατάσταση», λέει η μητέρα της 39χρονης ερπετολόγου

«Η κόρη μου έχει μεγάλη εμπειρία». τόνισε

Must Read

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης η 39χρονη ερπετολόγος η οποία έπαθε αναφυλακτικό σοκ όταν την δάγκωσε μια οχιά που είχε πάει να εγκλωβίσει καθώς είχε βρεθεί σε σχολείο.

Για την κατάσταση της υγείας της 39χρονης μίλησε η μητέρα της εκφράζοντας την ελπίδα πως «όλα θα πάνε καλά». Η κοπέλα είναι σε ελεγχομένη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος. Της έχει δοθεί η κατάλληλη αγωγή και οι γιατροί την προσέχουν και είναι από πάνω της.

Σύμφωνα με την μητέρα της ερπετολόγου, η κόρη της έφυγε βιαστικά από το σπίτι όταν της τηλεφώνησαν από την εθελοντική ομάδα που είναι μέλος για να πάει στο περιστατικό.  «Ο εθελοντισμός είναι το πάθος της», τόνισε.

Η γυναίκα τόνισε πως η κόρη της έχει μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο καθώς και την κατάλληλη εκπαίδευση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήθελε να βοηθήσει ακόμα πιο πολύ γιατί το φίδι βρέθηκε σε σχολείο.

Το περιστατικό

Η 39χρονη κλήθηκε στο σχολείο για να εγκλωβίσει μια οχιά που εντοπίστηκε από καθηγητή, όπως γράφει το thestival.gr. Καθηγητής που αντιλήφθηκε την οχιά στον χώρο του σχολείου, πήρε τηλέφωνο την Πυροσβεστική και τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να καλέσει ερπετολόγο.

Του έδωσαν μάλιστα και τηλέφωνα, μεταξύ των οποίων και αυτό της 39χρονης. Η εθελόντρια ερπετολόγος προσφέρθηκε να μεταβεί στο σχολείο για να πιάσει την οχιά, όμως το ερπετό πρόλαβε και την δάγκωσε τη στιγμή που το έπιασε.

Ο καθηγητής που αντιλήφθηκε τι συνέβη, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφτασαν δυο μοτοσικλετιστές διασώστες.

Έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην 39χρονη, όμως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία. Γι’ αυτό και στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα, με τον γιατρό μάλιστα να την διασωληνώνει για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δείτε βίντεο:






Δείτε επίσης:

Μάχη για τη ζωή της δίνει ερπετολόγος, που τη δάγκωσε οχιά σε σχολείο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This