Ελεύθεροι οι τέσσερις συλληφθέντες για το εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα

Must Read

Ελεύθεροι αφέθηκαν με προφορική εντολή του εισαγγελέα τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, μετά το χθεσινό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 47χρονος χειριστής γερανού και να τραυματιστούν σοβαρά άλλα δύο άτομα. Για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.







Πρόκειται για τον πλοίαρχο του πλοίου, τον τεχνικό ασφαλείας – επιβλέπων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων, τον εργοδότη του χειριστή του γερανοφόρου οχήματος και τον εκπρόσωπο της επιχείρησης που διενεργούσε τις επισκευαστικές εργασίες.

Η Ομοσπονδία Υπαλληλων Ελλάδος ΟΜΥΛΕ και η Ενωση Δοκίμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ ζητούν την αυστηρή διερεύνηση των αιτίων του συγκεκριμένου δυστυχήματος και την απόδοση ευθυνών σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Επίσης, ζητούν να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους χώρους εργασίας και να γίνονται αυστηρότεροι και εντατικότεροι έλεγχοι από τους αρμόδιους φορείς για την τήρησή τους.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This