Βόλος: 18χρονος υποστήριξε ότι έγινε ληστής για τον άρρωστο πατέρα του!

Ποια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου

Must Read

Έκπληκτη έμεινε η έδρα στο Αυτόφωρο δικαστήριο του Βόλου από τις εξηγήσεις που έδωσε ένας 18χρονος ο οποίος, στις 8 Μάϊου, έκανε ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών με την απειλή όπλου αρπάζοντας 1500 ευρώ.

Ο δράστης συνελήφθη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πλαστογραφία, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία απομίμηση πυροβόλου όπλου, τύπου πιστόλι και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας..

Ενώπιον του δικαστηρίου το οποίος έγινε χθες ο νεαρός ο οποίος είναι από τα Σκόπια παραδέχτηκε την πράξη  του ενώ οι δικαιολογίες που ανέφερε αρκετά δακρύβρεχτες.

«Το έκανα για να στείλω τα χρήματα στον πατέρα μου που έχει καρκίνο. Δούλευα όλη μέρα για 600 ευρώ και του έστελνα τα μισά λεφτά»,  είπε.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έπεισε και καταδικάστηκε σε 10 μήνες με αναστολή και 3.750 ευρώ πρόστιμο. Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Η ληστεία

Το βράδυ της 8ης Μάϊου ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο πρακτορείο το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, κοντά στην πλατεία.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα υπήρχε κίνηση στους δρόμους και κόσμος σε μαγαζιά και καφετέριες καθώς είχε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Αντιμέτωπη με το θρασύτατο ληστή ήρθε η υπάλληλος του καταστήματος η οποία πανικοβλήθηκε καθώς ο δράστης κρατούσε όπλο. Έτσι άνοιξε την ταμειακή μηχανή και έδωσε στον ληστή 1500 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This