Αυτός είναι ο άντρας που προκάλεσε τον θάνατο του ταξιτζή στο Χαϊδάρι – Συνελήφθη

Γνώριμος των αρχών ο δράστης

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άντρας που επιτέθηκε σε οδηγό ταξί στο Χαϊδάρι και αφού τον λήστεψε, τον άφησε αβοήθητο, με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να χάσει τη ζωή του από τον τρόμο που έζησε.

Πρόκειται για ομογενή, ο οποίος συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμά του στην Αγία Βαρβάρα, μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο μπαλκόνι το ασημένιο πιστόλι, με το οποίο είχε απειλήσει και μια γυναίκα οδηγό ταξί, από την οποία απέσπασε 60 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός, δίπλα στην πόρτα του οδηγού, ενώ δεν βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα, τα χρήματα και το κινητό του. Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας έχασε τη ζωή του από τον τρόμο που βίωσε, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη από κάμερες ασφαλείας, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε το protothema, φαίνεται να περπατάει λίγο μετά την επίθεση στον οδηγό ταξί, και να μετράει τα χρήματα που άρπαξε από τον άτυχο 50χρονο.

https://www.youtube.com/watch?v=y6HZIvWtUBY

https://www.youtube.com/watch?v=1UWfAC9QqDA

Μόλις 5 ημέρες μετά, ο δράστης επιτέθηκε τα ξημερώματα σε μια γυναίκα οδηγό ταξί, η οποία τον αναγνώρισε σε φωτογραφίες. 

Ο σεσημασμένος για ληστείες, συνελήφθη και κατηγορείται για ληστεία κατά συρροή από την οποία επήλθε ο θάνατος του οδηγού ταξί, αλλά και για παράνομη οπλοφορία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This