Χειροπέδες σε 18χρονο και 15χρονο για ληστεία με σιδερογροθιά στην Ηλιούπολη

Την περασμένη Τρίτη οι ίδιοι είχαν «βουτήξει« τα κινητά από τρεις ανηλίκους

Must Read

Στις συλλήψεις ενός 18χρονου και ενός 15χρονου προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι αποτελούν μέλη συμμορίας που στοχοποιεί ανηλίκους.

Νωρίτερα οι δυο τους είχαν επιτεθεί σε δύο ανηλίκους και με την απειλή σιδερογροθιάς τους έκλεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα και ένα ασύρματο ηχείο και έγιναν καπνός. Ωστόσο, σύντομα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και τους συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, εντόπισαν λίγο αργότερα τον 18χρονο και αφού τον ακινητοποίησαν τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας. Μετά από σχετική έρευνα, στην κατοχή του και σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν δύο σιδερογροθιές και 100 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ βρέθηκαν και τα κλεμμένα κινητά, τα οποία επιστράφηκαν στους κατόχους τους.

Από την προανακριτική έρευνα του ΤΑ Ηλιούπολης, εξάλλου, επετεύχθη και η ταυτοποίηση του 15χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος επίσης συνελήφθη, ενώ εξιχνιάστηκε και μία ακόμη ληστεία, η οποία έλαβε προχθές την Τρίτη, επίσης, στην Ηλιούπολη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συλληφθέντες παρέα με ακόμα δύο άτομα, «βούτηξαν» τα κινητά τηλέφωνα  από τρεις ανηλίκους με την απειλή σφυριού, ενώ δεν δίστασαν να τραυματίσουν ελαφρά  τον έναν εξ αυτών, ο οποίος προσπάθησε να αντισταθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This